VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HÜSNÜ YAMAN GÜVEN TAZELEDİ

11 Kasım 2017

...................

Kamu Sen’e bağlı Türk Eğitim Sen Bolu Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Hüsnü Yaman, tek liste ile girdiği seçimde tekrar başkan seçildi.

Türk Eğitim Sen Bolu Şubesi 6. Olağan Genel Kuruluna, Kamu Sen’e bağlı üye kuruluşların başkanları ve sendika üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongre divan heyetinin oluşturulması ile devam etti. Divan başkanlığına Türk Diyanet Vakıf Sen Bolu Şube Başkanı Metin Saltan seçilirken, üyeliklere, Türk Sağlık Sen Bolu Şube Başkanı Hakan Koca ve Türk Büro Sen Bolu Şube Başkanı Hasan Fahri Baylav seçildi.

“ZULMÜ, KADROLAŞMAYI ÖTEKİLEŞTİRMEYİ GÖRDÜK”

Hüsnü Yaman, kongrede yaptığı konuşmada, “Kendini millete hizmet etmeye adamış bu ekibin bir sözcüsü olarak diyorum ki, bizler dün hamdık, bugün piştik, vereceğiniz destekle yanmaya aday olduğumuzu ilan ediyoruz. Bizlere yetki verdiğiniz 4 yıllık süreçte, yaşamadığımız hukuksuzluk, görmediğimiz ayrımcılık kalmadı. Hukukun üstünlüğünden değil de, üstünlerin hukukundan yana olanları gördük. Zulmü, kadrolaşmayı, acımasızca ötekileştirilmeyi gördük. Kendi vatanımızda zenci muamelesi gördük” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Türk Eğitim Sen 6. Olağan Genel Kurulunda konuşmaların ve gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından seçim yapıldı. Yapılan seçimde Hüsnü Yaman tekrar başkan seçilirken, yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Ahmet Özbaş, Erhan Tetik, Fevzi Doğancı, Erhan Bayram, Birol Yurtseven, Olcay Fidan.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.