VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 9 KASIM PERŞEMBE

9 Kasım 2017

.....................

1-Kılıçarslan mahallesi halkından, (merhum) Mehmet METİN'in kardeşi; Ahmet Metin hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kılıçarslan mahallesi yeni camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Kılıçarslan mahalle mezarlığına defnedilecektir.

2-Dörtdivan ilçesi Çetikören köyü halkından, Ali ÖZTÜRK'ün eşi, Meryem GÖROĞLU, Zeliha ÖZTEKİN ve Yaşar ÖZTÜRK'ün anneleri; Naile Öztürk hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Dörtdivan ilçesi Çetikören köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Yeniçağa ilçesi halklından, Ahmet ve Zeliha NARİN'in oğlu, Yeliz ve Hacer NARİN'in abisi, Şaban ve Adnan NARİN'in yiğeni, Özcan, Özkan ve Serkan NARİN'in kuzeni; Erkan Narin hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Yeniçağa merkez camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Yukarı Kuldan köyü mezarlığına defnedilecektir.

4-Mudurnu ilçesi Taşkesti beldesi İğneciler köyü halkından, İdris KOCAKAVAKLIOĞLU'nun babası, Mehmet KARAASLAN ve Kazım COŞKUN'un kayınpederi; Mehmet Kocakavaklıoğlu hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Mudurnu ilçesi Taşkesti beldesi İğneciler köyü camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • cansakn
    9 Kasım 2017 • 00:14
    sevgili kardeşim erkan çok dürüst ve saygılı bir insandın çok üzüldüm meknın cennet olsun allah ailenesabırlar versin tüm ölmüşlerimize allahtan ramet diliyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.