VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FACİANIN DETAYLARI GÜN AĞARINCA ORTAYA ÇIKTI

8 Kasım 2017

...................

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde freni boşalan kimyasal madde yüklü TIR’ın ik önce 7 aracı biçtikten sonra kahvehaneye girmsi sonrasında meydana gelen kazada kahvehanede bulunan 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. Dehşete düşüren kazanın büyüklüğü gün ağarınca ortaya çıktı.

eci kazanın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı. 3 kişinin yaralandığı 2 kişinin de hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan kazada tankerin daldığı kahvehanenin sahibi Cafer Karal, kaza anında kahvehanenin boş olduğu saatler olduğunu belirterek, “Büyük bir faciadan dönüldü” dedi.

GERİDE ENKAZ KALDI

D-100 Karayolu Kaynaşlı mevkiinde hızını alamayan tankerin önüne kattığı 7 araçla birlikte kahvehaneye dalarak 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan kazanın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı. Deprem etkisi yaratan facia gibi kazanın ardından olay yerine giden haberciler vatandaşların korku dolu gözlerle geride kalan enkaz ve döküntüyü izlediğine şahit oldu.

 “BÜYÜK FACİADAN DÖNÜLDÜ”

Kahvehane sahibi Cafer Karal, yaşanan anları anlattı. Karal, “Valla hiçbir şey anlayamadık. Büyük bir gürültü ve deprem oluyormuş gibi bir hisle sarsıldık. Kahvehanede oturuyorduk arkadaşlarla ve Allah’tan o saatler kahvehanenin boş olduğu saatlerdi. Kahve eğer dolu olsaydı çok büyük bir olay, facia yaşayacaktık. Biz üç arkadaş oturuyorduk. Deprem oluyormuş gibi bir gürültüyle beraber dışarıya çıktık. Yani tanker kahvehanenin ortasından geçti. Her yeri dümdüz etti geçti. Burada köfteci eniştemiz vardı. Yanında bir arkadaşı vardı onları da önüne kattı. İki tane kaybımız var Allah rahmet eylesin. Biz zaten şimdi yaşıyoruz olayı akşamki şokla birlikte biz hiçbir şey yaşamadık. Büyük bir faciadan dönüldü. Burası dolu oluyordu, aynı zamanda işçilerin servis alanı buradan geçti. Büyük bir faciadan dönüldü” diye konuştu.

  • FACİANIN DETAYLARI GÜN AĞARINCA ORTAYA ÇIKTI
  • FACİANIN DETAYLARI GÜN AĞARINCA ORTAYA ÇIKTI
  • FACİANIN DETAYLARI GÜN AĞARINCA ORTAYA ÇIKTI
  • FACİANIN DETAYLARI GÜN AĞARINCA ORTAYA ÇIKTI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.