VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BOLUSPOR BU LİGİN EN İYİ TAKIMI"

7 Kasım 2017

....................

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, “Samsunspor maçı hepimizi biraz olsun rahatlattı ama istediğimiz Boluspor daha bu değil. Boluspor bu ligin en iyi takımı. Yeni hocamızla birlikte zor günleri taraftarımız, basınımız ve halkımızla birlikte aşarız” dedi.

Necip Çarıkçı, zorlu Samsunspor maç öncesinde takımdan büyük bir stresin olduğunu ifade ederek, “Bu sene Boluspor’da çok kötü bir gidişat vardı. Ne kadar desek ki, takımımızı iyi kurduk takımımız maalesef şanssızlıklardan dolayı da almış olduğu puanlar iyi değil. Geçen hafta oynanan Rize maçında oynanan oyun bir nebze bize ümit vermişti. O maçta da hakem, verilmeyen penaltımız oyunun şeklini değiştirdi. Bu haftada takımımız Samsunspor maçını mutlak almak için sahaya çıktı. Takımda büyük bir stres vardı. Bende maça katılamadım. Başkan Yardımcımız Osman Bey’in babası vefat ettiği için Ankara’da bulundum. Maçta son dakikada alınan 3 puan hepimizi mutlu etti. Takımın oynama isteği, arzu isteği iyi olduğu konusunda haberler geldi. Son dakikada 3 puan hepimizi mutlu etti. Bundan sonraki takım içinde biraz daha böyle psikolojik rahatsızlıklar kaybolacak. Onun içinde maçtaki taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Destekte vermişler. İyi mücadele etmişiz”

“BU OYUNCULAR BİZİM EN İYİ OYUNCULARIMIZ”

“Lige verilen 15 günde de hala hazırlanamayan oyuncularımız var. Bunu ben anlamakta zorluk yaşıyorum. Sezonun 11’inci haftasına geldik, hala takımda bir türlü futbolcu kardeşlerimin 4–5 tanesinde sakatlık sıkıntısı var. Bir türlü maç performansına ulaşamadılar. Guido, Mustafa, Sefa, Andre Santos bu oyuncular bir türlü maç kondisyonunu yakalayamadılar. Bu oyuncular bizim en iyi oyuncularımız. İnşallah bu 15 günlük arada da oynamayan oyuncularımız oynarda bugüne kadar bize bir şey veremediler. Buna ihtiyacımız var. Bu 15 gün bize fayda getirir diye düşünüyorum. Bu maç hepimizi biraz olsun rahatlattı ama istediğimiz Boluspor daha bu değil. Boluspor bu ligin en iyi takımı. Yeni hocamızla birlikte zor günleri taraftarımız, basınımız ve halkımızla birlikte aşarız.” 

2 yorum yapılmış
  • numan
    7 Kasım 2017 • 09:36
    peeeeeh gaz pedalında ayak var
  • Abidinmelek
    8 Kasım 2017 • 00:56
    Ne oldu hani ilk 2 den çıkacak ti bolu sizin yalanlariniz kim inanır hey yavrum atı alan Üsküdar'ı gecdi bile sen uyu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.