VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜCÜLERDEN ÇOK SERT TEPKİ

6 Kasım 2017

.......................

Bolu Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül kalabalık bir ülkücü grubuyla İzzet Baysal Caddesi’nde bulunan ocak binası önünde çok sert basın açıklaması yaptı. Akgül, “Son günlerde bazı iş adamlarının PKK sempatizanı işçiler çalıştırdığı ve bu işçilerin sosyal medya üzerinden provokasyon yaptığını izliyoruz. Buradan Kürt kökenli tüm iş adamlarına sesleniyoruz. Sizlere saygımız sonsuz lakin yanınızda çalışan işçilerin sorumlulukları da sizin üzerinizdedir. Kimse yediği kaba pisletmesin. Bu sorumlulukları layıkıyla yerine getireceğinizi düşünüyoruz. Zira ülkücülerin tepkisi kimseye benzemeyecektir. Türklük gururumuz İslam şuurumuzdur” dedi.

Ülkücülerle birlikte İzzet Baysal Caddesi’nde açıklama yapan İsmail Akgül, “Böyle bir durum söz konusu ise emniyet gerekeni yapmalıdır. Malumunuzdur ki, Ülkü Ocakları olarak her zaman Türk milletinin yanında, ilimizin hizmetinde, gençliğimizin yanındayız. Ülkü Ocakları 40 yılı aşkındır her alanda mücadele vermektedir ve Allah’ın izniyle de mücadelesine ebediyen devam edecektir. Ülkemizin içinde bulunduğu ahval ortadadır. Bizler ülkücü Türk gençliği olarak her daim devletine sadık vatandaşlar olarak yaşadık. Biz sorun çıkaran değil daima sorun çözen taraf olmayı istedik” ifadelerini kullandı.  

“ÜLKÜCÜLERİN TEPKİSİ KİMSEYE BENZEMEYECEKTİR”

“Evet, biz Türk Milliyetçileriyiz. Lakin ülkücülerin bu topraklarda yaşayan, vatanı ve milletine bağlı kürdüne, lazına, çerkezine ve daha nicesine de sahip çıktık çıkmaya da devam edeceğiz. Çünkü biz üç kıtaya hâkimiyet süren Oğuz’ un torunlarıyız. Bu vesile ile son dönemde bir takım Kürt iş adamları ile alakalı çıkan spekülasyonların bizleri derinden üzdüğünü belirtmek isteriz. Şayet böyle bir durum söz konusu ise emniyet gerekeni yapmalıdır. Bizim için vatan ve millet sevdalısı olan önemlidir. Buradan Kürt kökenli, tüm iş adamlarına sesleniyoruz. Sizlere saygımız sonsuz lakin yanınızda çalışan işçilerin sorumlulukları da sizin üzerinizdedir. Kimse yediği kaba pisletmesin. Bu sorumlulukları layıkıyla yerine getireceğinizi düşünüyoruz. Zira ülkücülerin tepkisi kimseye benzemeyecektir. Türklük gururumuz İslam şuurumuzdur.”

Grup daha sonra ülkücü yemini ederek olaysız şekilde dağıldı. 

  • ÜLKÜCÜLERDEN ÇOK SERT TEPKİ
  • ÜLKÜCÜLERDEN ÇOK SERT TEPKİ
  • ÜLKÜCÜLERDEN ÇOK SERT TEPKİ
1 yorum yapılmış
  • Mustafagzaslan
    6 Kasım 2017 • 08:53
    İyi de arkadaşlarım Dava yoldaşlarım Mahmut Alan kardeşimiz tek başına Valilik önünde neden yanında yoksunuz bende Sizden açıklama bekliyorum Hadi buyrun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.