VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEV KAVŞAK HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

6 Kasım 2017

....................

Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kalıcı Konutlar mevkiinde yapılan çalışmalar havadan görüntülendi. Drone ile çekilen görüntülerde “SEDAŞ içi yol” ile yeni yapılan dev “dönel kavşak” ilk kez havadan görüntülenirken, bölge için önemi de gözler önüne seriliyor.

Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce Kalıcı Konutlar mevkiinde başlatılan altyapı, üstyapı ve yol çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Kuzeyden başlanılarak güneye doğru ilerleyen çalışmalarda ekipler İzzet Baysal Devlet Hastanesi Bulvarı’nın tüm altyapı ve üstyapısını sil baştan yenileyerek yolu trafiğe açarken, kalan kısmının tamamlanması için de yoğun mesai harcıyor.

13 yıllık hayal gerçek oldu

Güneyde birbirinden önemli çalışmalara imza atan ekipler SEDAŞ içinden yeni bir yol açarak bölge için büyük bir hayali gerçekleştirdi. SEDAŞ içi yolun açılması ile birlikte Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın 13 yıllık hayali de gerçeğe dönüştü.

40 metrelik dönel kavşak yapıldı

Ekipler ayrıca Necdet Gören Caddesi, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Bulvarı ve Mehmet Akif Ersoy Bulvarı’nın kesiştiği noktaya da 40 metre çapında dev bir dönel kavşak inşa etti.

Sedaş içi yol ve dönel kavşak havadan görüntülendi

Üç önemli güzergâhı birbirine bağlayan dönel kavşak için belediye ekiplerince yürütülen çalışmalarda artık sona gelinirken, bölge ise havadan görüntülendi. Drone ile görüntülenen çalışmalarda ekipler, peyzaj ve hafriyat çalışmaları gerçekleştirerek diğer yandan yolu asfaltlıyor.

  • DEV KAVŞAK HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ
  • DEV KAVŞAK HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ
  • DEV KAVŞAK HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ
  • DEV KAVŞAK HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.