VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARŞI ŞERİDE GEÇEN ARAÇ DEHŞET SAÇTI

5 Kasım 2017

.......................

Bolu TEM Otoyolu Yeniçağa mevkinde 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Kaza sonrasında ortalık savaş alanına dönerken, bariyerlere çarparak karşı şeride geçen otomobil dehşet saçtı.

Edinilen bilgiye göre, TEM Otoyolu Ankara istikametine seyir halinde olan ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 06 DG 0759 plakalı otomobil, Yeniçağa ilçesi mevkiinde kontolden çıkarak orta refüjdeki bariyerlerinden üzerinden atladı. Bariyerlerden atlayarak karşı şeride geçen araç, İstanbul istikametine giden 51 yaşındaki Yıldırım Kamber’in kullandığı 81 KJ 524 palakalı hafif ticari araca çarptı.

KAZA NEDENİ AŞIRI HIZ VE YAĞMUR

Yağmur nedeniyle yolların kaygan olması nedeniyle İstanbul istikametine seyreden 54 YE 368, 34 VS 5278 ve 78 AS 516 plakalı otomobillerinde karıştığı kazada, 51 yaşındaki Yıldırım Kamber sıkıştığı araçta hayatını kaybetti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ekibi, UMKE ve itfaiye ekipleri sevk edildi.  Kazadan yaralı olarak kurtulan Arif Bayrak, Yüksel Akçay, Harife Gün,Yüksel ve Müslüme Ertatlı, Mümtaz ve Nezla Uncu olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kamyonette sıkışan Yıldırım Kamber’in cesedi ise itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldıktan sonra İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi morguna götürüldü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı

  • KARŞI ŞERİDE GEÇEN ARAÇ DEHŞET SAÇTI
  • KARŞI ŞERİDE GEÇEN ARAÇ DEHŞET SAÇTI
1 yorum yapılmış
  • Engin
    5 Kasım 2017 • 20:13
    Kaza nedeni aşırı hız dikkatsizlik yağmur ne alaka
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.