VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALTIN YATIRIMCISINA ÖNEMLİ BİLGİLER

5 Kasım 2017

......................

Fay Yamaner Mücevher geleneksel “Fırsat Günleri” tüm Türkiye ile aynı zamanda Bolu’da başlıyor. İzzet Baysal Caddesi ve 14 Burda AVM mağazalarında başlayan kampanya son iki yıldır Bolu Halkı tarafından bekleniyor ve ilgi ile karşılanıyor. FAY Yamaner Mücevher Mağazalar Koordinatörü Hakan Doğan, “Ulusal gelişmeleri ve uluslararası verileri  değerlendirdiğimizde önümüzdeki günlerde altın fiyatlarında düşüş olmayacağını bekliyoruz. Bu nedenle bu gün için satın alınan altın ve mücevher koleksiyonlarının değerlenmeye devam edeceğini ön görüyoruz” dedi.

FAY Yamaner Mücevher Mağazalar Koordinatörü Hakan Doğan, FAY Yamaner 14 Burda AVM ve FAY Yamaner Cadde Mağaza Yöneticileri Zafer Gülsal, Merih Özcan ve Erdem Soysal  ile gerek altın piyasaları gerekse geleneksel hale getirdikleri, Bolu halkı tarafından büyük ilgi çeken “Fırsat Günleri” kampanyası hakkında kısa  söyleşiler gerçekleştirdik.

2017 yılı altın piyasaları ve geleneksel “FAY YAMANER FIRSAT GÜNLERİ” ni nasıl değerlendiriyorsunuz?

FAY Yamaner Mücevher Mağazalar Koordinatörü Hakan Doğan;

 Ulusal gelişmeleri ve uluslararası verileri  değerlendirdiğimizde önümüzdeki günlerde altın fiyatlarında düşüş olmayacağını bekliyoruz. Bu nedenle bu gün için satın alınan altın ve mücevher koleksiyonlarının değerlenmeye devam edeceğini ön görüyoruz. Yenilenen FAY Yamaner Mücevher Cadde ve AVM  mağazalarımızda  büyük ilgiyle karşılaştık. Altın takılar dışında; trendi takip eden kadınların bir numaralı tercihi SWAROVSKİ markasını Bolu halkıyla buluşturduk. Türkiye çapında SWAROVSKİ markasının da yer aldığı ilk multibrand mağaza olduk. Bunun  yanında ev dekorasyonu, hediyelik eşya üzerine özel sunum alanları dizayn ettik. 650 metre karelik sunum alanıyla misafirlerimizle keyifli vakitler geçiyoruz. Her yıl ekim ayında düzenlenen takı ve  mücevher fuarı sonrası “Fırsat Günleri” adı altında müthiş bir kampanya gerçekleştiriyoruz. Kasım ayının ilk haftasında (8-12 kasım) yıllardır bizleri tercih eden misafirlerimize geleneksel hale getirdiğimiz  “Fırsat Günleri” ile özel tasarımları en özel fiyatlarla sunuyoruz. Örnek vermem gerekirse altın tektaş ve altın beştaşı 549 TL yerine 399 TL’ye ikisi bir arada sunacağız. Özel fiyatlarla satışa sunduğumuz altın ve mücevher koleksiyonlarından oluşan “Fırsat Günleri”  kampanyamız senede bir kez gerçekleştiriyoruz! Bu “FIRSAT KAÇMAZ! KAÇMAMALI.”

FAY Yamaner Cadde mağazanızda kampanyada yer alacak markalar ve fırsatlar hakkında bilgi verir misiniz?

FAY Yamaner Cadde Merih Özcan:

Fırsat günlerinde “Atasay, Asgold, Regold, Cetaş, Favori, Arpaş, Han İstanbul gibi birçok ulusal mücevher ve altın markasının yanı sıra kişiye özel tasarımlar yer alacaktır. Ayrıca dünya markası saatler ve marka takılarda Kasım ayının ilk haftasında çok özel kampanyalar uygulayacağız. “FAY Yamaner Fırsat Günlerini”  senede bir kez uyguluyoruz. Geçmiş yıllarda bu dönemde mağazamızı ziyaret eden misafirlerimiz kampanyayı görmek için gelmelerine rağmen akıllarında olmayan şekilde alışveriş yaptıklarını dile getirdiler. Misafirlerimizin memnuniyeti bizleri de mutlu ediyor. Bolu halkını İzzet Baysal Caddesi  ve AVM FAY Yamaner mağazalarımıza ziyaret etmeye davet ediyoruz.

AVM de bay ve bayan saatlerinde kampanya yapmayı planlıyor musunuz?

AVM Mağaza Mdr. Yrd. Erdem Soysal;

Misafirlerimizin yakından takip ettiği gibi AVM’de FAY Yamaner mücevher ve Yamaner Aksesuar-Swarovski olarak iki ayrı mağazamız bulunmaktadır. AVM de yeni bir mağaza anlaşmasına daha imza atarak Saat ve Saat mağazasının bayiliğini almış bulunmaktayız. Saat ve saat mağazamız Türkiye çapında en güvenilir ve en moda markaların üreticisi ve distribütörü pozisyonundadır. Geçen ay tüm Türkiye’de aynı anda başlayan kampanya ile tüm saat fiyatlarına  yüzde otuz indirim uygulandı. Bu fiyat politikasıyla dünya markası saatler çok cazip fiyatlara indi. Versace, Guess, Emporio Armani, GC, Skagen ve Dıesel gibi birçok saat markasında uygulanan kampanya fiyatları ile saatler çok uygun fiyatlara geldi. Bolu halkını ve tüm misafirlerimizi bu büyük indirim kampanyasından faydalanmaya davet ediyoruz.

  • ALTIN YATIRIMCISINA ÖNEMLİ BİLGİLER
  • ALTIN YATIRIMCISINA ÖNEMLİ BİLGİLER
  • ALTIN YATIRIMCISINA ÖNEMLİ BİLGİLER
  • ALTIN YATIRIMCISINA ÖNEMLİ BİLGİLER
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.