VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERCOŞKUN BU PROJEYİ DE SAHİPLENDİ

5 Kasım 2017

........................

Hükümetin 81 ilde yaptığı her projeye basın açıklaması yaparak bazılarını kendisi uğraşarak yapmış gibi algı oluşturan AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, AK Partili Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın aylardır ihalesi için uğraştığı Güney Çevre Yolu Projesi sahiplenerek ihalenin tamamlandığını söyledi. Ercoşkun, “Bolu Merkez’de Güney Çevre Yolu Projesi’nin ihale süreci tamamlandı, müteahhit firma ile imzalar atıldı. Allah’ın izniyle hayata geçecek 90 milyon TL’lik bu ulaşım yatırımı sayesinde, ilçelerle bağlantı müthiş derecede rahatlayacak” dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, hafta sonu geldiği Bolu’da kamuoyunun heyecanla beklediği Güney Çevre Yolu Projesi’nin hayata geçeceği müjdesini verdi. 90 milyon TL maliyetli dev ulaşım yatırım projesi için ihale sürecinin tamamlandığını, ihale süreci sonunda belirlenen müteahhit firma ile imzaların atıldığı bilgisini veren Milletvekili Ercoşkun, yatırım sürecine dair şöyle konuştu:

HER AÇIKLAMASINDA MUDURNU GÖYNÜK YOLU BİTECEK DİYOR

“Bolu Güney Çevre Yolu olarak geçen ulaşım projemiz özellikle ilçelere modern bağlantı ulaşımı sağlama anlamında halkımızın önemle beklediği bir yatırım. Bolu Belediyesi’nin imar planları üzerinde düzenlediği bu yol için, bildiğiniz gibi, Karayolları tarafından ihalesi süreci söz konusu oldu. Mudurnu-Göynük-Seben-Kıbrıscık ilçelerine ulaşımı da ciddi manada kolaylaştıracak bu ulaşım yatırımının, bildiğiniz gibi, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yaptığı dönemde talimatını verdiği, bu süreçte de Bakanımız Sayın Ahmet Arslan ve Bakan Yardımcımız Yüksel Coşkunyürek’in destekleriyle artık ihalesi gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde bu önemli ayrıntıyı kamuoyuna duyurduk ama büyük bir yatırım olduğu için süreç Kamu İhale Kurumu (KİK)’nun denetimine de tabi idi.

“HALKIMIZA HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN”

Bolu halkına önemli bir müjdeyi verelim ki; Bolu Güney Çevre Yolu Projesi’yle ilgili tüm süreçler başarıyla tamamlandı. Artık müteahhit firmayla sözleşmelerde imzalandı. Yaklaşık 90 milyon TL’lik bir projenin yer teslimi gerçekleşti. Allah’ın izni ile artık yol yapım çalışmaları başlayacak. Bolumuza hayırlı ve uğurlu olsun. Bolu Güney Çevre Yolu Projesi ilçelerle bağlantıyı müthiş derecede rahatlatacak bir ulaşım yatırımı olacak inşallah.”

2 yorum yapılmış
  • cakr
    6 Kasım 2017 • 00:30
    hayırlı olsun inşeallah hakkınca ilerler
  • msafr
    7 Kasım 2017 • 21:17
    uğraşanlar neden cıkıp ben ugrastım demıyor pekı ?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.