VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'NUN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR.

3 Kasım 2017

.......................

Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu Kent Meydanına yerleştirilen “Tabiatın Kalbi Bolu tabelası ve Kent meydanında yapılan çevre düzenlemeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Davarcıoğlu, “Burası kentin kalbi. Tabiatın Kalbi de Bolu tabi. Dolayısıyla buraya yakışacağını düşündük. Aynı şekilde Uğur Mumcu Parkı’nın yanında da bir Su Şelalesi var ışıklı olarak bu şekilde. Yine kalıcı konutlar kavşağında Balık konsepti var o da kalıcı konutlar alt geçidinde başlıyor yine oradaki balığı da kavağa çıkardık. İnşallah 2019’a hazırız” dedi.

Köroğlu Gazetesi’nden Aslı Akış’ın haberine göre, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, çalışmaların bir konseptten oluştuğunu belirterek, “Tabiatın kalbi olduğunu bir kez daha tescillemiş olduk Bolu’nun. Bu bir konsept çalışmaydı sadece burası değil. Yine Sağlık Müdürlüğü’nün oradaki kavşakta Ay Yıldız çalışması var yani ışıklı bir konseptti bu. Kent Meydanı’na tabiatın kalbinin yakışacağını düşündük. Burası kentin kalbi. Tabiatın Kalbi de Bolu tabi ki. Dolayısıyla buraya yakışacağını düşündük. Aynı şekilde Uğur Mumcu Parkı’nın yanında da bir Su Şelalesi var ışıklı olarak bu şekilde. Yine kalıcı konutlar kavşağında Balık konsepti var o da kalıcı konutlar alt geçidinde başlıyor yine oradaki balığı da kavağa çıkardık. İnşallah 2019’a hazırız” diye konuştu.

“ÇİÇEKLERLE GÖRSEL ŞÖLEN”

Davarcıoğlu, parklarda laleler ve menekşeler ile görsel bir şölen yapmak istediklerini söyleyerek, “Bolu ile ilgili çalışmalarımız devam edecek çevre düzeniyle ilgili. Şu anda kışlık çiçeklerimizi dikiyoruz. Menekşeler dikiliyor onların arasına lale dikiliyor. Yine bu meydanda bir lale halımız vardı o lale halısını devam ettireceğiz. Biraz parklarda laleler ile görsel şölen yapmayı düşünüyoruz.  Yalnız yaz çiçeklerini çıkarttık, onları saksıladık. Seneye inşallah tekrardan dikeceğiz. Yani çıkardığımız çiçekleri de atmıyoruz onları çoğaltıyoruz. Hem kendilerini hem çoğalttıklarımızı şehrin değişik yerlerinde yine kullanmaya devam ediyoruz” dedi.

  • BOLU'NUN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR.
  • BOLU'NUN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR.
  • BOLU'NUN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR.
1 yorum yapılmış
  • Ali
    4 Kasım 2017 • 06:46
    Normal olan yapilmasi gereken seyler zaten, cevreye saygiyi bilinci artirmak icinde cabalanmali.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.