VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FIRAT ÇAKIROĞLU ANISINA...

2 Kasım 2017

........................

Bolu Ülkü Ocakları Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy Kampüsünde PKK terör örgütü sempatizanı tarafından Ege Üniversitesi’nde şehit edilen Fırat Çakıroğlu anısına ağaç diktiler.

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı tarafından Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde Fırat Çakıroğlu anısına bir çınar ağacı dikildi. Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül, “Bu ağaç Türk’ün beş bin yıllık tarihi gibi büyütecek gelecek nesillerimize de bu yolda ödenen bedelleri hatırlatacaktır” dedi.

“ÜNİVERSİTEMİZ ÖRGÜT YUVASI OLMAKTAN ÇIKTI”

İsmail Akgül, “Bizim davamız Allah davası bizim davamız Kuran yoludur. Rantlardan makam sevdasından uzak olan bu yolda mücadelesini sürdüren Ülkü Ocaklı gençlerimiz dün Abant İzzet Baysal Üniversitemiz yerleşkesine hain terör örgütü tarafından Şehit edilen Rahmetli Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimiz anısına bir Çınar ağacı dikimi gerçekleştirmişlerdir. Bu ağaç Türk’ün 5 bin yıllık tarihi gibi büyütecek gelecek nesillerimize de bu yolda ödenen bedelleri hatırlatacaktır. Üniversitelerimiz attık örgüt yuvası olmaktan çıkmış artık asli görevini sürdüren kurum haline gelmiştir. Bu vesile ile başta Üniversitemiz rektörüne ve yönetimine Üniversite teşkilatlandırma Başkanıma ve yönetimine teşekkür ederiz” dedi.

  • FIRAT ÇAKIROĞLU ANISINA...
  • FIRAT ÇAKIROĞLU ANISINA...
  • FIRAT ÇAKIROĞLU ANISINA...
1 yorum yapılmış
  • Trkiye
    2 Kasım 2017 • 11:23
    allah rahmet eylesin nurlar içinde yatsın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.