VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ZOR GÜNLERDE TARAFTARA ÇAĞRI

2 Kasım 2017

....................

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, “İnşallah bu hafta Samsunspor maçını kazanacağız. Bu maçta taraftarımızdan destek bekliyoruz. Boluspor’a iyi günde değil, kötü günde sahip çıkmak gerekiyor” diye konuştu.

TFF 1. Lig’de sıkıntılı günler geçiren  Boluspor’un kulüp başkanı Necip Çarıkçı, bu hafta oynayacakları Samsunspor maçında kırmızı-beyazlı taraftarlardan destek istedi. Çarıkçı, “Boluspor’un kötü gidişi devam etmeyecek. Bunu da deplasmanda oynamış olduğumuz Çaykur Rizespor maçında gördük. Bu maçta Boluspor 90 dakika iyi oynadı, iyi mücadele etti, gol pozisyonları buldu. Penaltımız verilmedi. Yenilmemize rağmen sergilenen futbol ve saha içerisindeki mücadele ilerisi için umut verdi” dedi.

“YAVAŞ YAVAŞ GÜCÜMÜZÜ GÖSTERECEĞİZ”

Başkan Çarıkçı, takımda sakatlığı bulunan 9 futbolcunun iyileştiğini belirterek, “İnşallah bu hafta Samsunspor maçını kazanacağız. Bu maçta taraftarımızdan destek bekliyoruz. Boluspor’a iyi günde değil, kötü günde sahip çıkmak gerekiyor. Önemli olan Boluspor. Bu hafta 3 puan alarak, yavaş yavaş gücümüzü göstereceğiz.” ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış
  • HasanYalcln
    3 Kasım 2017 • 01:33
    Haydi. Bubaslanglc. Olsun bumacl. Allallm
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.