VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CAM FİLM KUSUR SAYILACAK

1 Kasım 2017

......................

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın belirlediği standartlarda araç muayene hizmeti veren TÜVTÜRK, cam filmi ve sonradan boyanmış camlar ile ilgili düzenleme hakkında araç sahiplerini bilgilendiriyor. Yeni karara göre, cam film kusur sayılacak ve muayeneden geçemeyecek.

CAM FİLM ARTIK AĞIR KUSUR

Yeni alınan karara göre eskiden hafif kusurlu olarak değerlendirilen filmli araçlar, ağır kusurlu olarak değerlendirilip, muayeneden geçemeyecek.

MUAYENE İÇİN ARAÇLARIN ORİJİNAL HALİNE GELMESİ GEREK

TÜVTÜRK'ten tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"TÜVTÜRK, muayene hizmetinin daha hızlı ve sağlıklı bir biçimde gerçekleştirilebilmesi amacıyla araç sahiplerini cam filmi ve sonradan boyanmış camlar ile ilgili gerçekleşen düzenleme konusunda uyardı. Buna göre, daha önce ‘Hafif Kusur’ olarak değerlendirilen araç cam filmleri ve sonradan boyanan camlar yeni düzenleme ile ‘Ağır Kusur’ sayılacak. Bu araçlar, araç muayenesinden geçemeyecek. Cam filmi ve sonradan boyanmış camı bulunan araç sahiplerinin, araçlarını orijinal haline getirerek muayeneye gelmeleri gerekmektedir."

4 yorum yapılmış
  • frtnagetiren
    1 Kasım 2017 • 22:16
    cam filmi yasaksa tüm ülkede tüm araçlara yasak olacak bakanlar amirler memurlar her araç yasaklanacak vatandaşa yasak edip ceza yazıpta bakana amire memura serbest olmayacak bahaneside olmayacak..
  • Sabrl
    2 Kasım 2017 • 00:16
    Alırlar 2019 da seçimleri bu kafayla
  • zkantetik
    1 Kasım 2017 • 12:52
    Arkadaşlar; Son günlerde CAM FİLMİ ve TUNİNG ile ilgili tüm TÜRKİYE'de sanki cam filmi yaptıran herkes karanlık işlerle uğraşıyormuş gibi hummalı vicdansızca ceza kesilmekte! Şahsen düşüncelerim; CAM FİLMİ sadece modifiye olarak değil tamamı ile ihtiyaçtır,sağlıktır,aracı korumaktır! Cam filmi ilk başta; *Aracın kaza anında (yaşamış biri olarak) cam parçalarının vicudun herhangi bir yerine iğne gibi veya kesme şeklinde yaralanmaları önler. *Arac
  • bolulu
    2 Kasım 2017 • 07:53
    En büyük haber sitelerinde dahi böyle bi haber yok bol keseden sallayıp milleti telaşa sokmayın yanlış veya eksik haber yapmayın.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.