VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

7 BELEDİYE BAŞKANININ DAHA İSTİFASININ İSTENECEĞİ İDDİASI

1 Kasım 2017

........................

Kanal D muhabiri Seçil Özer, 'Gaziantep, Antalya, Trabzon, Ordu, Uşak, Nevşehir, Afyonkarahisar Büyükşehir Belediye Başkanları'nın istifalarının isteneceği iddialarının olduğunu aktardı.  

AK Parti'de tasfiye hareketi AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'metal yorgunluğunu kabul edemeyiz' sözleriyle başlamıştı. 5 büyükşehir belediye başkanlarının istifası istenmiş ve bu başkanlar art arda istifa ederek tasfiye edilmişlerdi. Şimdi ise Ankara kulislerinde konuşulan yeni bir iddia var. 7 ilde daha belediye başkanlarının istifası istenecek.

İstifaları istenen başkanlar Kadir Topbaş, Melih Gökçek, Ahmet Edip Uğur, Recep Altepe, Faruk Akdoğan art arda görevlerini bırakarak tasfiye edilmişlerdi. Ama kulislerde AK Parti'deki tasfiye hareketinin bununla kalmayacağı konuşuluyor. Biraz ara verilse de Kasım ayından sonra istifasının istenileceği 7 başkanın daha olduğu iddia edildi.

7 BELEDİYE BAŞKANI DAHA VAR

Kanal D muhabiri Seçil Özer, Ankara kulislerinde konuşulan bu iddiaları araştırdı. Özer kulislerde, 'Gaziantep, Antalya, Trabzon, Ordu, Uşak, Nevşehir, Afyonkarahisar Büyükşehir Belediye Başkanları'nın istifalarının isteneceği iddialarının olduğunu aktardı.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.