VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TAKSİCİ EKMEĞİNE KAVUŞTU

1 Kasım 2017

.....................

Bolu’da taksicilik yapan İbrahim Ufuk Pınar’ın İstanbul’a götürdüğü yolcusu tarafından çalınan aracı İstanbul polisi tarafından bulundu. Şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay İstanbul Yakacık’da meydana geldi. İbrahim Ufuk Pınar, Bolu’dan iki yolcu alarak yola çıktı. İbrahim Ufuk Pınar, İlk yolcusunu İstanbul’un Tuzla ilçesinde bir otele bıraktı. İbrahim Ufuk Pınar, daha sonra ikinci yolcusu Necdet S.C.’yi Yakacık tarafına bırakmak için tekrar yola çıktı. Bu sırada yolcu N.S.C. Hürriyet Mahallesi Afife Sokak’ta bir tekelin önüne geldikleri sırada İbrahim Ufuk Pınar’a taksiyi durdurmasını, kendisine alkol ve sigara alacağını söyledi.

YANLIŞ KART NUMARASI VERMİŞ

İbrahim Ufuk Pınar, bunun üzerine kendisinin de sigara alacağını söyleyerek, Necdet S.C.’den kredi kartını aldı ve aracını çalışır vaziyette bırakarak tekele gitti. Tekel de İbrahim Ufuk Pınar, yolcusunun sigara ve alkolünü almak istediği sırada kartın şifresinin yanlış olduğunu öğrendi.  Kartın doğru şifresini almak için dışarıya çıkan İbrahim Ufuk Pınar’ın iddiasına görei Necdet S.C. aracı çalarak kayıplara karıştı. Hemen polis ekiplerine haber veren İbrahim Ufuk Pınar ifade vermek üzere İstanbul Yakacık Polis Merkezine gelerek Necdet S.C.’den şikayetçi oldu. Polis İbrahim Ufuk Pınar’ın ifadesi üzerine aracı bulmak ve hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

KISA SÜREDE YAKALANDI.

İbrahim Ufuk Pınar’ın taksisini çalarak kayıplara karışan yolcu Necdet S.C., polis ekiplerinin başarılı operasyonu ile İstanbul Yakacık’ta yakalandı. Yakalanan yolcu ifadesi alınmak üzere karakola götürülerek gözaltına alındı.

Semih Baykal-Bolu Olay Gündem Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.