VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TAKSİYİ ÇALARAK KAYIPLARA KARIŞTI

31 Ekim 2017

.....................

Bolu’da taksicilik yapan İbrahim Ufuk Pınar, iddiaya göre İstanbul’a götürdüğü yolculardan birisi tarafından aracı çalınarak kayıplara karıştı.

Bolu Olay Gündem Gazetesi'nden Semih Baykal'ın haberine göre, olay İstanbul Yakacık da meydana geldi. İbrahim Ufuk Pınar, Bolu’dan iki yolcu alarak İstanbul’a yola çıktı. İbrahim Ufuk Pınar, İlk yolcusunu İstanbul’un Tuzla ilçesinde bir otele bıraktı. Pınar, daha sonra ikinci yolcusu Necdet S.C.’yi Yakacık tarafına bırakmak için tekrar yola çıktı. Bu sırada yolcu Necdet S.C. Hürriyet Mahallesi Afife Sokak’ta bir tekelin önüne geldikleri sırada İbrahim Ufuk Pınar’a taksiyi durdurmasını, kendisine alkol ve sigara alacağını söyledi. İbrahim Ufuk Pınar, bunun üzerine kendisinin de sigara alacağını ifade ederek, Necdet S.C.’den kredi kartını aldı ve aracını çalışır vaziyette bırakarak tekele gitti.

ARACI ÇALARAK KAÇTI

Tekel de İbrahim Ufuk Pınar, yolcusunun sigara ve alkolünü almak istediği sırada kartın şifresinin yanlış olduğunu öğrendi.  Kartın doğru şifresini almak için dışarıya çıkan İbrahim Ufuk Pınar’ın iddiasına göre, Necdet S.C. aracı çalarak kayıplara karıştı. Hemen polis ekiplerine haber veren İbrahim Ufuk Pınar ifade vermek üzere İstanbul Yakacık Polis Merkezine gelerek Necdet S.C.’den şikayetçi oldu. Polis İbrahim Ufuk Pınar’ın ifadesi üzerine aracı bulmak ve hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

 

2 yorum yapılmış
  • Saniyeakmese
    31 Ekim 2017 • 05:16
    Biz uzun süre İbrahimi tanıyoruz babasinida tanıyoruz çok iyi insanlar inşallah bulunur araçları yazık etmişler bir parça insanlık varsa versinler araçlarını çok üzüldüm geçmiş olsun
  • idrisKaya
    31 Ekim 2017 • 15:09
    Ah be kardeşim zıkkımlanacak kendisi alsın içkisini,sen niye inersin aracından.Geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.