VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOYASIYA CUMHURİYET COŞKUSU

29 Ekim 2017

.....................

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyet’in 94’üncü yılı, Bolu’da coşkuyla kutlandı. Her yaş grubundan, çocuğu, genci, yaşlısı ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle törenlere koştu. Hava muhalefeti nedeniyle salona alınan törenlerde büyük coşku hakimdi. Bolu Valisi Aydın Baruş, Cumhuriyet yönetiminde, kendisine milletin üzerinde gören seçkinlere ve imtiyazlılara, kendisine ilahi güçler vehmeden kişilere yer yoktur. Cumhuriyet yönetiminde devletin varlık sebebi vatandaşa hizmettir. Cumhuriyet, devleti yönetenlerin ayrı bir zümre oluşturmasını kabul etmez” dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94’nci yıldönümü Karaçayır Spor Salonu’nda yapılan programla kutlandı. Karaçayır Spor Salonu’nda düzenlenen programa öğrenciler ve vatandaşlar da yoğun katılım gösterdi. Törene, Bolu Valisi Aydın Baruş, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Abdulkadir Kavuncu, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MESAJI OKUNDU

Tören Vali Aydın Baruş, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Abdulkadir Kavuncu ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından törene katılanların ve vatandaşların bayramını kutlaması ile başladı. Belediye Bandosu eşliğinde İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından gönderilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı okundu.

“CUMHURİYETİ  İYİ ANLAMAMIZ GEREKİYOR”

Törende konuşan Bolu Valisi Aydın Baruş, “Cumhuriyet, yönetimde egemenliğin halk iradesine dayalı olmasıdır. Cumhuriyet idaresinde meşruiyetin kaynağı halktır, vatandaşların iradesidir. Cumhuriyet yönetiminde, millet özgür iradesiyle seçtiği temsilcileri vasıtasıyla egemenliğini kullanır ve yönetimde söz sahibi haline gelir. Cumhuriyet yönetiminde kendisine milletin üzerinde gören seçkinlere ve imtiyazlılara kendisine ilahi güçler vehmeden kişilere yer yoktur. Cumhuriyet yönetiminde devletin varlık sebebi vatandaşa hizmettir. Cumhuriyet devleti yönetenlerin ayrı bir zümre oluşturmasını kabul etmez. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözünü unutmayalım, ‘Millete efendilik yoktur. Hizmet etme vardır. Bu millete hizmet eden, onun efendisi olur.’ Cumhuriyet, her bir vatandaşın kendisini devletin bir parçası olarak hissetmesini temin etmeyi gerektirir” dedi.

  • DOYASIYA CUMHURİYET COŞKUSU
  • DOYASIYA CUMHURİYET COŞKUSU
  • DOYASIYA CUMHURİYET COŞKUSU
  • DOYASIYA CUMHURİYET COŞKUSU
  • DOYASIYA CUMHURİYET COŞKUSU
  • DOYASIYA CUMHURİYET COŞKUSU
  • DOYASIYA CUMHURİYET COŞKUSU
  • DOYASIYA CUMHURİYET COŞKUSU
  • DOYASIYA CUMHURİYET COŞKUSU
  • DOYASIYA CUMHURİYET COŞKUSU
  • DOYASIYA CUMHURİYET COŞKUSU
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.