VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DEN ALTERNATİF BAYRAM KUTLAMASI

28 Ekim 2017

........................

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu’da sivil toplum kuruluşları ve bazı sendikalar ile birlikte Anıt Park’ta alternatif 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı düzenledi. Programda konuşan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Bu ülkenin tek ve ebedi bir lideri var o da Mustafa Kemal Atatürk” dedi. İl Başkanı Kazım Karsu ise, “Yüce Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyetini kurarak bu toprakları bize emanet etmiştir. Bu topraklar hepimize emanettir” diye konuştu.

Anıt Park’ta bulunan Atatürk heykeli önünde yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması, siyasi parti, sivil toplum kuruluşları ve sendikalar tarafından çelenk sunumu ile başladı.

“BU ÜLKENİNİN EBEDİ TEK LİDERİ VAR”

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan bir konuşma yaptı. Özcan, “Geçen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde söyledim, burada da söylüyorum. Öyle bir hale getirdiler ki, şu an ülkenin başında bulunan aynı zamanda bir partinin başında bulunan zat, kendini ülkenin her şeyi zannetmeye başladı. Ülkenin içinde bulunduğu sıkıntıları anlattım. Dedim ki artık kafam karışmaya başladı. Biz Tayyipoğulları beyliğinde mi yaşıyoruz, Türkiye Cumhuriyeti Devletinde mi yaşıyoruz. Biz bunun cevabını biliyoruz. Elbette ki, Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz. Bu ülkenin tek ve ebedi bir lideri var o da Mustafa Kemal Atatürk” dedi.

“ATATÜRK BİZE BU VATANI HEDİYE ETTİ”

Özcan’ın ardından konuşan CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, bu toprakların Atatürk’ün emaneti olduğunu ifade etti. Karsu, “Yüce Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyetini kurarak bu toprakları bize emanet etmiştir. Bu topraklar hepimize emanettir. Atatürk bize Türkiye Cumhuriyetini hediye etmiştir. Cumhuriyeti kuran ve dünyaya meydan okuyan Atatürk ve silah arkadaşlarını huzurunuzda rahmet ve şükranla anıyorum. Hepsinin mekanı ışıklarla dolsun” ifadelerini kullandı. 

  • CHP'DEN ALTERNATİF BAYRAM KUTLAMASI
  • CHP'DEN ALTERNATİF BAYRAM KUTLAMASI
  • CHP'DEN ALTERNATİF BAYRAM KUTLAMASI
  • CHP'DEN ALTERNATİF BAYRAM KUTLAMASI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.