VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AYI DEĞİL ARKADAŞI ÖLDÜRMÜŞ

28 Ekim 2017

.......................

3 hafta hoca Bolu’nun Mengen ilçesinde arkadaşıyla mantar toplamaya giden 71 yaşındaki Zeki Öztürk’ün cesedi ormanda parçalanmış halde bulunmuştu. Olaydan sonra ayı parçaladığı iddias edilen Öztürk’ün arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. M.Ç. suçunu itiraf ederek, “Yanlışlıkla öldürdüm” dedi.

Bolu Gazetesi’nin haberine göre, edinilen bilgiye göre,  olayın ayı saldırısı nedeniyle kaynaklandığı düşünülürken Zeki Öztürk’ün vurulduğu otopsi sonucunda belli oldu. Ensesinden saçma çıkan Zeki Öztürk’ü öldürenin kim olduğu araştırılırken, o gün yanında bulunan arkadaşı M.Ç. suçunu itiraf ederek Zeki Öztürk’ü yanlışlıkla öldürdüğün söyledi. Zeki Öztürk’ün cesedinin ise ölümünden sonra yabani hayvanlar tarafından parçalandığı otopsi sonucunda tespit edildi. Zeki Öztürk’ü kaza ile öldürdüğünü itiraf eden arkadaşı M.Ç’nin ise sorgusu devam ediyor.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Ankara’da bir otelde uzun yıllar aşçı olarak çalıştıktan sonra geçen yıl emekli olan evli ve 3 çocuk babası Zeki Öztürk, 5 Ekim günü 07.00 sıralarında av tüfeğini de yanına alarak mantar toplamak için ormana gitti. Yakınları, öğleden sonra olmasına rağmen geri dönmeyen Zeki Öztürk’ün, cep telefonunu da açmaması üzerine şüphelendi. Yakınları ve köylüler, saat 15.30 sıralarında Zeki Öztürk’ü aramaya çıktı.

Ormanda sürekli Öztürk’ün telefonunu arayıp sesin geldiği yöne doğru giden köylüler, gece köye yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta yüzünün büyük bölümü yırtıcı bir hayvan tarafından yenilen cesetle karşılaştı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.