VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MELİH GÖKÇEK DÖNEMİ RESMEN SONA ERDİ

28 Ekim 2017

.....................

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, görevi bıraktığını açıkladı. Gökçek, “Yorgun olduğum için değil, başarısız olduğumu düşündüğüm için değil sadece ve sadece Recep Tayyip Erdoğan'ın talebini yerine getiriyorum” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talebi üzerine istifasını açıkladı. Gökçek, "Yorgun olduğum için değil, sadece ve sadece Recep Tayyip Erdoğan'ın talebini yerine getiriyorum" dedi.

"ERDOĞAN'IN TALEBİNİ YERİNE GETİRİYORUM"

"Bizler bu umudu inşa ederken o gün liderimiz benim belediye başkanlığı yaparak katkı sağlamam gerektiğini düşündü. Bugün ise istifa ederek katkı sağlamam gerektiğini düşünüyor. Ben istifa etmeyerek partim için oy kaybına yol açarsam inandığım umutlara haksızlık ederim diye düşünüyorum. Yorgun olduğum için değil, başarısız olduğumu düşündüğüm için değil sadece ve sadece Recep Tayyip Erdoğan'ın talebini yerine getiriyorum."

BENİM DAVAMDA NEFSE UYMAK YOKTUR"

"Özellikle muhalif medya ve bazı partiler benim yoğun bir tepki koyacağımı düşünüp bunu kaşıdılar. En çok tweet atan Melih Gökçek bir kere bile cevap vermedi. Melih Gökçek'in sessizliğinin nedeni neydi? Ben bir dava adamıyım. Benim davamda nefse uymak yoktur. Benim davamda emir demiri keser." 

1 yorum yapılmış
  • angaral
    28 Ekim 2017 • 20:52
    kur partiyi başkan yanındayız
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.