VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE BUTONA BASTILAR

28 Ekim 2017

....................

Bolu Belediyesi yeni hizmet binasının son katının betonu atıldı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu’nun butona bastığı beton atma işleminin ardından, Başkan Yılmaz ve beraberindekiler binada çalışan işçilerle birlikte öğlen yemeği yedi. 

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yeni belediye hizmet binasında çalışan işçilerle birlikte öğlen yemeği yedi. Binanın ikinci katında gerçekleştirilen yemeğe Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yanı sıra, CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları İhsan Ağcan, Emine Davarcıoğlu, Zerrin Biçen ve Necmi Arman,  CHP Belediye Meclis Üyesi Erhan Beykoz, daire müdürleri, hizmet binasının ihalesini alan firma yetkilileri ve 120 kadar işçi katıldı.

“BOLU İÇİN BİR RESMİMİZ VAR”

Yemekte işçilere yönelik bir konuşma yapan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Öncelikle Bolu Belediyesi’nin yeni hizmet binasında gerçekleştirdiğiniz gayretli çalışmadan dolayı sizleri kutluyorum. Bolu büyük bir değişim ve dönüşüm içerisinde ve bunda sizlerin de büyük katkısı var. Ayrıca bunca zamandır bu inşaatta iş kazası yaşanmadığı için ve özellikle iş güvenliğine uyarak çalıştığınız için de sizlere teşekkür ederim. Bizim Bolu için bir resmimiz var ve bu bina bu resimdeki sadece bir parça. Bugün burada son kat betonunu da atıyoruz. Allah kazasız belasız bitmesini nasip etsin ve şimdiden Bolumuza hayırlı olsun”

Yemeğin ardından Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, yeni belediye hizmet binasının son kat betonunu birlikte atarak hayırlı olmasını dilediler.

  • BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE BUTONA BASTILAR
  • BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE BUTONA BASTILAR
  • BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE BUTONA BASTILAR
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.