VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SEBEN TURİZMDE ÇAĞ ATLADI

28 Ekim 2017

......................

Seben Belediyesi Solaklar Kaya Evleri Prof. Dr. Halil İnalcık Sosyal Tesisi bünyesinde hizmet verecek taş restoran açıldı. Yaptığı çalışmalarla ilçe turizmini bambaşka bir noktaya getiren Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, “Nevruz Tepesi’nin eteklerinde kurmuş olduğumuz bu tesis, bundan sonraki süreçte hem Türk dünyasından gelen sanatçılara hem de kendi sanatçılarımız ile buraya gelen misafirlere ev sahipliği yapacak” dedi.

Bolu’nun Seben ilçesindeki Prof. Dr. Halil İnalcık Sosyal Tesisi bünyesinde hizmet verecek taş restoranının açılış törenine, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Seben Kaymakamı Tahir Yılmaz, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 “TÜRK DÜNYASININ SEMBOLÜ OLAN NEVRUZ TEPESİ”

Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Solaklar Kayaevlerinin tarihi ve önemine değindi. Bölgenin, Türk dünyası açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Özbağ, “Kendine münhasır özellikleri olan bir bölge. Sol tarafımda Solaklar Kayaevleri, sağımızda da Türk dünyasının sembolü olan Nevruz Tepesi.  Nevruz Tepesi’nin eteklerinde kurmuş olduğumuz bu tesis, bundan sonraki süreçte hem Türk dünyasından gelen sanatçılara hem de kendi sanatçılarımız ile buraya gelen misafirlere ev sahipliği yapacak. Açılışı gerçekleştirilen taş restoran ve bölgede bulunan bungalov evler, MARKA desteği ile yapıldı. Buraya 771 bin 860 liralık ödenek çıkmış. Ama buraya şu ana kadar harcanan para 2 milyon 75 bin liraymış. Buraya harcanan her kuruş sonuna kadar Sebenlilere yapılan hizmetin bir ölçüsüdür. Burada yaptığımız restoranın Bolu’da bir benzeri yoktur. Bunu da iddia ediyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından taş restoranın açılışı gerçekleştirildi.

  • SEBEN TURİZMDE ÇAĞ ATLADI
  • SEBEN TURİZMDE ÇAĞ ATLADI
  • SEBEN TURİZMDE ÇAĞ ATLADI
  • SEBEN TURİZMDE ÇAĞ ATLADI
  • SEBEN TURİZMDE ÇAĞ ATLADI
  • SEBEN TURİZMDE ÇAĞ ATLADI
  • SEBEN TURİZMDE ÇAĞ ATLADI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.