VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN VE HOCADAN İLK AÇIKLAMA

27 Ekim 2017

....................

TFF 1’inci Lig’de geçen 9 haftada 8 puan toplayabilen Boluspor, geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Fuat Çapa ile karşılık anlaşarak yollarını ayırmıştı. Hafta sonu oynanacak Çaykur Rizespor maçına yeni hocayla çıkmak isteyen Boluspor, yeni teknik direktörünü buldu. Ligde 14'üncü sırada bulunan Boluspor, Sait Karafırtınalar ile sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine Sait Karafırtınalar, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ve kulüp yönetimi katıldı. Düzenlenen imza töreninde Karafırtınalar ile Boluspor arasında sezon sonuna kadar anlaşma imzalandı. Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı imzaların atılmasının ardından yaptığı açıklamada, alt yapıya önem vererek, Boluspor’da Altınordu ve Buca modelini uygulayacaklarını ifade etti.

ALTINORDU VE BUCA MODELİ

Çarıkçı, “Hocamız, Buca ve Altınordu modelinin bir teknik direktörü. 1 ay önceki demeçlerimde Boluspor kulübünün, siyasi yapısı olmadığını, gelir anlamında da çok büyük bir yatırım olmadığını ve bu nedenle Boluspor’un yavaş yavaş alt yapısını güçlendirerek, Altınordu modeline geçmesi gerektiğini söylemiştim. Futbol artık büyük sponsorlar, büyük takımlar, büyük seyircilerden oluşuyor. Alt yapısı kuvvetli olan bir hocamız. Hocamızdan Boluspor A takımında ve özellikle alt yapıda çok büyük destek alacağız. İnşallah Buca ve Altınordu modelini Boluspor’da hocamızla birlikte uygulayabiliriz. Hocamız Çaykur Rize maçında inşallah takımın başında olacak” dedi.

ALT YAPIYA AĞIRLIK VERİLECEK

Sait Karafırtınalar ise alt yapıya ağırlık vererek, öz kaynaklarla yetişecek futbolcuları vitrine çıkaracaklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Baktığımız zaman değerli oyuncuların bulunduğu bir Boluspor kadrosu var. Şu anda olduğu yer konum olarak hak etmediği bir yer. Bunun geçici bir durum olduğunu düşünüyorum. Ligin ilk yarısının sona ermesine daha 8 hafta var. Alabileceğimiz puanları alarak istediğimiz yerde ilk yarıyı tamamlamak istiyoruz. Daha sonra hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. İlk 2 olur, ilk 6 olur istediğimiz yerde ligi tamamlamaya çalışacağız. Ben uzun yıllar alt yapıda görev yaptım. Uzun süre Buca ve Altınordu ile çalıştım. Burada inşallah oradaki alt yapı çalışmalarını yapabiliriz. Bolu halkının bize çok destek olması gerekiyor. Alt yapıdan, öz kaynaklarımızdan yetişecek oyuncuları vitrine çıkaracağız, parlatacağız. Türkiye’yi tarayacağız, elimizden geleni yapacağız. En iyisini yapıp, başarılı olmaya çalışacağız.”

5 yorum yapılmış
  • orhankaya
    27 Ekim 2017 • 10:20
    uçtu uçtu kuş uçtu yersen bu paran kadar konuş hacii
  • mahmutalan
    27 Ekim 2017 • 11:15
    gaydırı gubbak bolu belki on sene sonra olu
  • Abidinmelek
    27 Ekim 2017 • 12:21
    Hahha yazık lar olsun nasılda kandırdınız bunca taraftarı hani busene şampiyonluk daha çok kombine yırtar bu taraftar lar. 100 kişiyle birlikte izlersiniz stat da yazık çok yazık ne yapmış altyapı hahahahh
  • Yuksel14
    27 Ekim 2017 • 16:19
    Bulabula onumu buldunuz.her takımı altlarda oynamış hiç başarısı yok.hep kovulmuş.birde çok teçrübeli hocayla anlaşacaz diyorsunuz.siz bu işi biliyorsanız Arap olayım.sıf hoca olsun diye aldınız.yılmaz hoca daha başarılı olurdu.tamamen boşa atılan para olacak yazık.
  • MISAFIR
    27 Ekim 2017 • 23:15
    AYDA BIR HOCA DEĞİŞTİRİYOR BOLUSPOR DA :)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.