VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERCOŞKUN'DAN O HABERLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA

26 Ekim 2017

.....................

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, basın kuruluşlarında haber olan ‘Ercoşkun’un kanun teklifini AK Partililer reddetti’ haberi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ercoşkun, kanun teklifinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nun da aralarında bulunduğu AK Partili 26 milletvekilinin daha imzasının bulunduğunu belirtti.

Milletvekili Ali Ercoşkun, kamuoyunu doğru bilgilendirmek üzere yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

Haberlerde şahsımın verdiği bir kanun teklifinin AK Parti grubu tarafından reddedildiği iddia edilmektedir. Meclis işleyişi için rutin gerçekleşen bir işlem sanki AK Parti Grubu bilgisi dışında bir kanun teklifi vermişim ve bu teklif AK Parti Grubu tarafından reddedilmiş gibi bir algı oluşturulmaya çalışılmaktadır.

1- 26 milletvekili arkadaşımla birlikte hazırladığımız kanun teklifi hakkındaki konuşma AK Parti Grubumuz tarafından şahsıma verilmiştir.

2- Yapılan oylama ile kanun teklifi reddedilmemiştir. Genel kurul gündemine alınmak için bekleyen yüzlerce kanun teklifi arasından öne alınması teklifi ertelenmiştir.

3- Ak Parti Grubu kurumsal görüşü doğrultusunda, söz konusu kanun teklifi önümüzdeki günlerde ilgili komisyon tarafından uygun görülmesi halinde gündeme gelecektir.

4- Bugüne kadar ilk imza sahibi olduğum 3 kanun teklifi ve imzam bulunan 33 kanun teklifi yasalaşmıştır.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.