VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU ÖĞRENCİLERİ ALKIŞLIYORUZ

25 Ekim 2017

......................

Bolu’da park halindeki bir otomobilin motor kısmına giren yavru kedi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.  Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Diş Fakültesi’nin otoparkındaki bir otomobilin motor kısmından kedi sesi duyan öğrenciler, Bolu Belediyesi itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Öğrenciler, araç sürücüsünün görmesi için ön camına “Aracın motorunda yavru kedi var.” notu bıraktı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, polisi arayarak aracın sürücüsüne ulaştı. Otomobilin sürücüsünün motor bölümünü açmasının ardından yavru kedi, itfaiye eri tarafından bulunduğu yerden alındı.

“Daha tedbirli davranmaya karar verdik”

Ders arasında dolaşırken otomobil içerisinde kedi olduğunu fark eden AİBÜ Kemal Demir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu 3. sınıf öğrencisi Münevver Çavuşoğlu, “Dışarıya ders arasında hava almaya çıkmıştım çay içmeye. O sırada duydum. Geldim tekerlerin arasına aktım ama göremedim. O yüzden arkadaşlara söyledim. Sonra anons yaptırmaya gittim tıp fakültesine hastaneye ama kimse çıkmadı. Bizde itfaiyeyi aradık son çare olarak. Olurda kişiyi bulamaz isek biz gitmek zorunda kalırsak diye bıraktık ama sonra kedinin içerde sesinin azaldığını da fark ettik. İçeride havasızlıktan ölme durumunu düşündük. Sonra biraz daha tedbirli davranmaya karar verdik” şeklinde konuştu.

  • BU ÖĞRENCİLERİ ALKIŞLIYORUZ
  • BU ÖĞRENCİLERİ ALKIŞLIYORUZ
  • BU ÖĞRENCİLERİ ALKIŞLIYORUZ
  • BU ÖĞRENCİLERİ ALKIŞLIYORUZ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.