VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MAHMUT ALAN'DAN O İFADELERE SUÇ DUYURUSU

25 Ekim 2017

.......................

Büyük Birlik Partisi Bolu eski İl Başkanı Mahmut Alan, Haber Türk Gazetesi köşe yazarı Fatih Altaylı’nın köşe yazısında kendisine ‘tecavüzcü’ iftirasına tepki göstererek suç duyurusunda bulundu. Alan, Altaylı’ya seslenerek, ‘Senin artık Mahmut Alan diye bir belan var’ dedi. Alan ayrıca, Haber Türk ve Show TV sorumluları, TV Programcısı Yekta Kopan ve Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan hakkında da suç duyurusunda bulundu.

Büyük Birlik Partisi eski Bolu İl Başkanı Mahmut Alan, geçtiğimiz günlerde İKSV tarafından Koç Grubu ana sponsorluğunda düzenlenen 15. İstanbul Bienali kapsamında Üsküdar Bağlarbaşı’ndaki Abdülmecid Efendi Köşkü’nde sergilenen eserlere tepki göstererek, Ron Mueck’e ait ‘Hırka altındaki adam’ heykelini bulunduğu yerden alarak fırlattı. Güvenlik görevlileri tarafından olay yerine çağırılan polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Alan, ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

FATİH ALTAYLI, AHMET HAKAN, YEKTA KOPAN….

Türkiye kamuoyunda büyük yankı uyandıran olayın ardından, Haber Türk Gazetesi Köşe Yazarı Fatih Altaylı ve TV Prorgramcısı Yekta Kopan tarafından eleştirilen Mahmut Alan, hakkında 24 sabıkası olduğu ve bunlardan birisinin de ‘tecavüz’ olduğunu yazan Fatih Altaylı’ya sert sözlerle tepki gösterdi.

 TECAVÜZCÜ İFTİRASINA SERT YANIT

Haber Türk ve Show TV sorumluları, TV Programcısı Yekta Kopan, köşe yazarları Ahmet Hakan ve Fatih Altaylı hakkında suç duyurusunda bulunmak üzere Bolu Adliyesi’ne giden Mahmut Alan, özellikle Altaylı’nın köşe yazarında kendisine ‘hayvan’ imasında bulunmasından ve ‘tecavüzcü’ olarak göstermesine tepki vererek, “Altaylı’nın geçmişini herkes biliyor. Cinsellikle ilgili açıklamalarını da biliyor. Beni tecavüz ve buna benzer 24 farklı suçtan sabıkalı olarak yazdı. Bunun ardından televizyonlarda 24 ayrı suçtan aranan suç makinesi olduğum söylendi. Aldığım adli sicil kaydımda, seneler önce bir alışverişte senede itiraz etmemden dolayı sabıkam olmuştur. Bunun dışında benim sabıkam bulunmamaktadır. Ahmet Hakan, Fatih Altaylı ve çocuklara pornografik cümleler ve nesneler kurmak suretiyle Milli Eğitim Bakanlığı’na kitap yazan meczup Yekta Kopan dahil olmak üzere benim hakkımda, ‘tecavüzcü’ diyen Koç’un avanelerine suç duyurusunda bulunacağım” dedi.

“SENİN ARTIK MAHMUT ALAN GİBİ BELAN VAR”

Alan, son olarak Altaylı’ya seslenerek, “benim üzerimden Türk halkına hakaret etme cesaretini gösteren Fatih Altaylı’yı özür dilemeye, benim onurum ve şerefimle oynayan herkesi de tekzip yayınlamaya davet ediyorum. Ama Fatih Altaylı özellikle tecavüz dediği için onunla ayrıca uğraşacağım. Fatih Altaylı, bundan sonra senin Mahmut Alan adında bir belan var. Sen bu tekzibi yapana kadar senin peşini bırakmayacağım” şeklinde konuştu.

7 yorum yapılmış
  • Sinan
    25 Ekim 2017 • 08:21
    Her firsatta milletimize garez hakaretlerde bulunan bu kalemşör çetesine şavaş açan bu kardeş kazan mubarek olsun
  • Huseyinavdar
    25 Ekim 2017 • 08:48
    Mahmut anandan emdiyin süt helal olsun milyon kere amin
  • Kapakc
    25 Ekim 2017 • 10:09
    Helal olsun Mahmut Alan.gazamız mübarek kalemimiz ve kelamımız güçlü,Rabbimizin inayeti üzerimizde olsun.
  • mrahor61
    25 Ekim 2017 • 10:21
    Mahmut alan yanlız değildir sonuna katar yanındayız Trabzon'dan selamlar
  • smailkaymaz
    25 Ekim 2017 • 14:43
    Başkanımın yanındayım tam destek. Bizim Örf,Adetlerimize ve Dinimize Aykırı Bir Obje.
  • Abdullah
    25 Ekim 2017 • 15:09
    Başhekim muhammet beyin olmasi için Mahmut alan da dahil 4 bir koldan saldırıya başladılar ne kadar kuculduklerinin farkında değiller bu alanın torpil adam kayma tamamen reklam ne yapsanız da boş
  • Deniz
    27 Ekim 2017 • 01:57
    Mahmut alan RABBİM yardım cın olsun REİS bodrum dan sevgiler saygılar ALLAHU EKBER
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.