VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILMAZ VURAL BOLUSPOR'DA BALONU!

24 Ekim 2017

.....................

Fanatik Gazetesi, Fuat Çapa'yla yollarını ayıran Boluspor yönetimi, yeni teknik direktör konusunda Yılmaz Vural'la anlaştığını yazdı. Haber gerçeği yansımasa da kamuoyunda heyecan yarattı.

İŞTE O HABER

Geçtiğimiz yıl Göztepe'yle Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren ancak sezon başında Sarı Kırmızılı takımla yollarını ayıran Yılmaz Vural'ın, TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor'la anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

Lig'in 9. haftasında alınan 4-2'lik Balıkesirspor mağlubiyeti sonrasında dün teknik direktör Fuat Çapa'nın sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Kırmızı Beyazlılar, yeni teknik direktör arayışına vakit kaybetmeden başladı. Takımı bulunduğu durumdan çıkarabilecek, ligi tanıyan ve tecrübeli bir isimle anlaşmak isteyen Boluspor yönetimi, Yılmaz Vural'da karar kıldı. Son olarak Göztepe'yi çalıştıran ve İzmir ekibini 14 yıl sonra Süper Lig'e çıkaran 64 yaşındaki teknik adamın da Boluspor'la anlaşmaya oldukça yakın olduğu öğrenildi.

Mehmet Ali Sabuncu / FANATİK

3 yorum yapılmış
  • 2566
    24 Ekim 2017 • 09:15
    idabetli bi karar fakat ihtimal vrrniyom
  • 2567
    24 Ekim 2017 • 22:04
    gelse ne yapacak başarısızlıkta takımı ben kurmadım ki diyecek. Aslında bize böyle teknik adam lazım ara sıra topçuyu ara sıra yönetimde bazılarını tokatlıyacak kendinize gelin diyecek.
  • Boluspor
    24 Ekim 2017 • 23:00
    Haberi araştırdınızı sanmıyorum öle kendinize göre top demişsiniz balon demişsiniz bi araştırın gerçeklik payı varmı.. Yılmaz hocaya teklif verildi ve %90 anlaşma sağlandı sadece bir kaç pürüz kaldığına dair haberlerim var ya sizde ? sadece balonnnn
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.