VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇARIKÇI'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

24 Ekim 2017

....................

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, “Fuat Çapa istifa etmedi. Karşılıklı olarak görüşüldü ve belirli miktarda tazminat verilerek yolar ayrıldı” dedi. Çarıkçı ayrıca, “Bu ligi bilen tecrübeli hoca adaylarıyla görüşüyoruz. Hafta sonu oynayacak Çaykur Rizespor maçına yeni hocamızla çıkmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Merkez TV'de yayınlanan “Orta ve gol”  programında telefonla bağlanan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Fuat Çapa'nın takımdan ayrılması ve yeni teknik adam çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Çarıkçı, “Fuat Çapa istifa etmedi. Kendisiyle masaya oturduk ve belirli tazminat karşılığında anlaşmaya vardık. Bundan sonraki spor hayatından başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

“YENİ HOCA İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

“Yeni hocamız için çalışmalarımız başladı. Bu ligi bilen tecrübeli hocalarla görüşmelerimiz devam ediyor. Boluspor'a yakışan bir isimle anlaşmak istiyoruz. Hafta sonunda oynayacağımız Çaykur Rizespor maçına yeni hocamızla çıkmayı planlıyoruz” dedi. 

KUPA MAÇINDA TAKIMIN BAŞINDA ONLAR OLACAK.

Boluspor’da Teknik Direktör Fuat Çapa’nın görevi bırakmasının ardından kırmızı beyazlıların Perşembe günü deplasmanda Konya Anadolu Selçuklu ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçına takımın başında gidecek isimler belli oldu.

Alt yapının başarılı isimleri Yılmaz Özen, Fatih Ateş ve Miraç Parlak perşembe günü oynanacak olan Konya Anadolu Selçuklu maçına takımı hazırlayacaklar. İlk çalışmayı 11.00'de takımla birlikte yapan olan 3 genç teknik adamın hedefi kupada tur atlayarak Boluspor'a moral kazandırmak.

2 yorum yapılmış
  • asi
    24 Ekim 2017 • 04:25
    fuat caba sanki deneyimsizdi de siz önce ruhsuz futbolculardan kurtulun
  • gzel16
    24 Ekim 2017 • 22:10
    her yıl aynı senaryo ya hoca topçuları istemez yada topçular hocayı istemez böyle böyle bizleri oyalayarak yıllar uçtu gitti. Süper lige ne zaman çıkar bu takım? bence bu yönetimden çıkarcılar ayrılırda gerçek boluspor sevdalılarından bir yönetim gelirse işte o zaman çıkarız, yoksa yine oyalamaya devam.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.