VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

NİHAT ABİMİZİ UĞURLUYORUZ

23 Ekim 2017

.............................

Dün gece 70 yaşında hayatını kaybeden Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nihat Alpat Öztürk için İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan oda binasının önünde tören düzenledi. Öztürk'ün oğlu ve eşi tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Törende konuşan BESOB Başkanı Tahir Gayret, “Nihat ağabeyle yıllarca omuz omuza birlikte çalıştık. Çok zorluklardan geçtik ama hiçbir şeyden yılmadık. Nihat ağabey hem esnaflar hem de Bolu halkı tarafından çok sevilen biriydi” dedi. 

"KALBİ İYİLİK DOLU BİRİSİYDİ"

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Nihat ağabeyime her türlü hakkımı helal ediyorum. Kendisiyle birçok konularda istişarede bulunduk. Hiçbir kimsenin hakkını yemeyen birisidir. Kalbi iyilik dolu bir ağabeyimizdi. Mekanı cennet olsun” diye konuştu.

"ADINIZ YAŞATACAĞIZ"

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, Nihat Alpat Öztürk isminin Bolu’da yaşatılmaya devam edeceğini söyleyerek, “Nihat abimiz herkesin iyiliği için uğraşan birisiydi. Benim yanıma hiç bir zaman kendine birşeyler istemek için gelmedi. Hep isteği birileri için olurdu. Bundan sonra bizim görevimiz onun ismini Bolu’da sonsuza kadar yaşatmak” dedi.

OĞLU VE EŞİ TABUTA SARILDI

Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası önünde düzenlenen veda töreni öncesi babasının fotoğrafını alarak gözyaşı döken Nihat Alpat Öztürk’ün oğlu Okan Öztürk, “Baba sen hiç merak etme ben senin bıraktığın o bayrağı devralacağım ve senin ismini ben yaşatacağım. Tek bir isteğim var babamın adının yaşatılmasını istiyorum” dedi. Tören sonrası acılı eş Güllü Öztürk, Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak, “Böyle bizi bırakıp neden gittin” diyerek gözyaşlarına boğuldu. 

 

  • NİHAT ABİMİZİ UĞURLUYORUZ
  • NİHAT ABİMİZİ UĞURLUYORUZ
  • NİHAT ABİMİZİ UĞURLUYORUZ
  • NİHAT ABİMİZİ UĞURLUYORUZ
1 yorum yapılmış
  • Vatandaboluerzurumkars
    23 Ekim 2017 • 06:56
    Allah rahmet etsin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.