VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 23 EKİM PAZARTESİ

23 Ekim 2017

..................

1-Taşoluk köyü halkından, Necmiye ÇAKIR'ın eşi, İlyas, İdris, İhsan ÇAKIR ve Saadet DOĞANDOR'un babaları; İsa Çakır hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Taşoluk köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Saraycık köyü halkından (merhum) gedikli Veysel ÖZTÜRK ve Emine ÖZTÜRK'ün oğlu, Nazmi, Hüsnü ve Cevat ÖZTÜRK'ün abileri, Sedat, Tuncay, Okan ÖZTÜK, Ayşe ÇOLAKOĞLU ve Nurşen KARATAŞ'ın babaları, Güllü ÖZTÜRK'ün eşi, Şöförler ve Otomobilciler Odası başkanı, NİHAT ALPAT ÖZTÜRK hakkın rahmetine kavuştu.  Cenazesi bugün Saraycık Köyü camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir. 

3-Aşağısoku Mahallesi halkından merhum emekli öğretmen Hüseyin SAYAN'ın eşi, Bircan ORUÇ, Ercan ve Mithat SAYAN'ın anneleri, HURİYE SAYAN hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Aşağısoku Mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

4-Semerciler Köyü Kovalaklar Mahallesi halkından, Mehmet ve Cemal ÖNAL'ın abileri, Yılmaz, Mustafa, Fatih, Ayşe ve Emine'nin babaları, EMRULLAH ÖNAL hakkın rahmetine kavuştu.  Cenazesi bugün Semerciler Köyü camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Mudurnu İlçesi Dereçetinören Köyü halkından, Fatma TAŞ'ın eşi, Türkan ÖZKAN, Mukaddes ÇALIKOĞLU, İsmet SEZER, Ayşe TAŞ DÜŞÜNCELİ'nin babaları, Mustafa taş hakın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Dereçetinören Köyü Dereköy mahalle camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.