VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞSAVCI'DAN MUHTEŞEM PROJE

21 Ekim 2017

......................

Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman, Koruma Kurulu toplantısında dile getirdiği ‘Çocuk Köyü Projesi’ dikkat çekti. Yaman, “Bu projeyle suça sürüklenen çocuk, mağdur ve korumaya muhtaç çocukların eğitim, mesleki beceri ve boş zaman yapılandırmasına yönelik faaliyetler ile çocukların topluma kazandırılmasında etkili sonuçlar alınabilir” dedi.

Denetimli Serbestlik Hizmetleri Kanunu gereği üç ayda bir yapılan Koruma Kurulu toplantısında konuşan Başsavcı Yaman, Koruma Kurulunun Bolu’da güzel projelere imza atabileceğini dile getirerek ; “İldeki tüm resmi ve sivil kurumları içinde barındıran bu sistemin Bolu'da güzel ve adından yurt çapında söz ettirecek projelere imza atabilir” dedi.

HARİKA BİR PROJE

Çocuk Köyü Projesi hakkında ön bilgi veren Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Yaman, “Örneğin, bu proje ile suça sürüklenen çocuk, mağdur ve korumaya muhtaç çocukların eğitim, mesleki beceri ve boş zaman yapılandırmasına yönelik faaliyetler ile çocukların topluma kazandırılmasında etkili sonuçlar alınabilir. Bu projeyi hep birlikte hayata geçireceğimize inanıyorum" dedi.

Kaynak - Bolu Havadis Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • YILMAZBEKTA
    22 Ekim 2017 • 08:49
    SAYIN SAVCIM, EMEKLİ BİR ÖĞRETMEN OLARAK BU PROJENİZE KATILIYORUM.HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIM.BU KONUDA DENEYİMLERİM VAR. SAYGILARIMLA
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.