VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MARKA HALİNE GELMİŞ "PİDEMATİK" BOLU'DA...

19 Ekim 2017

....................

Türkiye genelinde 9 ilde şubesi bulunan marka haline gelmiş ‘Pidematik’, yarın Bolu’daki şubesinin açılışını gerçekleştirecek.

Pide çeşitlerinde marka haline gelmiş olan ve 1960’dan beri müşterilerine en iyi hizmeti vermek için pide dışında başka bir alana yönelmeyen Pidematik, İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli, Sakarya, Manisa, Karabük ve Kastamonu’da bulunan şubelerine bir yenisini de Bolu’da ekliyor.

Yarın saat 14.30’da İzzet Baysal Caddesi Tabaklar Camii yanındaki şubesinin açılışını yapacak olan Pidematik işletmecisi Erkan Şahin, tüm Boluluları davet ederek, açılışta ikramlarda bulunacaklarını söyledi.

Uygun fiyatlarla en kaliteli ve temiz pideleri müşterilerine yarım asırdan beri sunduklarını belirten Şahin, “sloganımız ‘pidematik, ek işimiz değil tek işimiz”dir. Biz işletmelerimizde farklı ürünler değil, tek bir ürünü yani pideyi en kaliteli ve leziz şekilde müşterilerimize sunuyoruz. Bolu’daki şubemiz diğer illerdeki şubelerle birlikte 9’uncu şube olacak. Hem ülkemize hem de Bolu’ya değer katacağımıza inanıyorum. Yarın ki açılışımıza tüm Bolu halkını davet ediyorum” dedi.

2 yorum yapılmış
  • fahrettinmetyarbolu
    19 Ekim 2017 • 15:55
    hayırlı ugurlu olsun KOROGLUNUN DIYARINA bolumuza
  • numan
    19 Ekim 2017 • 15:59
    inşaat sektörü patladı sayılır,hizmet sektörüde aç kapaya devam o da patlıyor cafe yeme içme her caddede 20 iyerinin 15 i hizmet sektörü..iflaslara devam ..ev alanlar fiyatlarda aşağı yönlü bomba patladı sayılır
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.