VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 18 EKİM ÇARŞAMBA

18 Ekim 2017

.....................

1-Dörtdivan ilçesi Yukarı sayık köyü halkından Abdullah SEZGİN, Sultan YILDIRIM, Hesna SAYIN ve Ayşe BOZOĞLU'nun babaları; Muharrem Sezgin hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Dörtdivan Yukarı sayık köyü camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Bolu Belediye Emekli İmar Müdürü Yaşar TAŞKIRAN, Aysun ERDOĞAN ve Ayşen DURAK'ın babaları, Behçet ERDOĞAN ve Murat DURAK'ın kayınpederi, Mehtap, Sevcan, Elif, Özge, İbrahim, Funda ve Erol'un dedeleri, Hatice TAŞKIRAN'ın eşi, Ankara Güdül ilçesi Yeşilöz eşrafından; İbrahim Taşkıran hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Ankara Güdül ilçesi Yeşilöz belde camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Yeşilöz mezarlığına defnedilecektir.

3-Dörtdivan ilçesi Sorkun köyü halkından Mustafa KURUKAHVECİ ve Mevlüt KURUKAHVECİ'nin abisi, Safettin KURUKAHVECİ ve Baharettin KURUKAHVECİ'nin amcası, Ayşe KURUKAHVECİ'nin eşi, Adem ve Ramazan KURUKAHVECİ'nin babası; Durmuş Ali Kurukahveci hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Dörtdivan ilçesi Sorkun köyü camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.