VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 17 EKİM SALI

17 Ekim 2017

....................

1-Şenay ERDOĞAN'ın eşi, Elif, Eda, Gökhan ve Gürkan'ın babaları, Pamir ve Pia'nın dedeleri, Mehmet, Hasan, Kamile ve Yurdagül'ün kardeşi,Boluspor'un milli futbolcusu; Çetiner Erdoğan hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kalıcı konutlar camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

2-Kıbrıscık ilçesi sakinlerinden (merhum) Durmuş SÖYEK ve Niyazi ALTUNCU'nun torunu, Mehmet SÖYEK'in oğlu; Alper Söyek hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kıbrıscık merkez aşağı camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası ilçe mezarlığına defnedilecektir.

3-Dörtdivan ilçesi Kuruca köyü halkından, Mehmet ÖZCAN'ın kayınpederi, Hatice ŞENER'in eşi, Emine ÖZCAN, Münifer TUNCER ve Alaaddin ŞENER'in babaları; Ali Osman Şener hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kuruca köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Ovadüzü mahallesi halkından, köy hizmetlerinden emekli Mehmet, Nurşen ve İsmail DUMAN'ın babaları, Yüksel, Neriman, Yücel, Esra DUMAN, İlhan ve Aysel YILDIRIM'ın dedeleri; Ali Duman hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Ovadüzü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

5-Gerede ilçemiz Nuhören köyünden, İsmail ve Azime  SEZER'in oğlu, İrfan ve Ayhan SEZER'in kardeşi, Milli Savunma Bakanı Müsteşarımız Sayın Ali FİDAN'ın yiğeni, Piyade Uzman Çavuş İlhan SEZER Hakkari Çukurca'da menfur terör saldırısı sonucu şehit düşmüştür. Şehitimizin cenaze namazı bugün ikindi namazına mütakip Gerede yeni camiinde kılınacak ve ardından Gerede Nuhören köyü mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.