VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU KADAR GÖRGÜSÜZLÜK OLMAZ

16 Ekim 2017

.......................

Bolu’da İzzet Baysal Caddesi’nde belediye tarafından konuşan çiçekli süslemelerin kendini bilmez kişiler tarafından çöp kutusu haline getirildi.

Bolu Belediyesi tarafından daha önce İzzet Baysal Caddesi’nde uygulanan duba ile yolu ayırma alışkanlığından vazgeçilip çiçeklerle yapılan yol bölme uygulaması duyarlı vatandaşlar tarafından takdir alırken bilinçsiz vatandaşlar çiçeklerin dikildiği alanları çöp ve izmarit atarak kirletmeye devam ediyor.

ÇÖP YIĞINI HALİNE DÖNDÜ

Ülkemizin doğa harikası şehirlerindne olan Bolu sorumsuz ve çevre bilinci olmayan vatandaşlar tarafından kirletilmeye devam ediliyor. Belediye tarafından İzzet Baysal Caddesi’nde yapılan çiçekli uygulamalar çöp yığını haline gelmeye başladı. Çiçeklerin dikildiği alanları izmarit ve çöplerle dolduran sorumsuz kişilere duyarlı vatandaşlar tepki gösterdi.

VATANDAŞLAR CEZALANDIRDILMASINI İSTİYOR

Bazı vatandaşlar yapılan bu sorumsuz davranışı eleştirirken, “Bu nasıl bir insani vicdandır ki, çiçeklerin arasına plastik bardak, izmarit, meyve artığı atacak kadar çevre saygısı taşımıyor. Bu insanları eğitemiyorsak, ceza vermeliyiz. Caddede her tarafta mobese kameraları var. Bu görüntülerden çevreyi kirleten insanlar tespit edilerek gerekli ceza kesilsin” dediler. 

Kaynak: Bolu Havadis Gazetesi

  • BU KADAR GÖRGÜSÜZLÜK OLMAZ
4 yorum yapılmış
  • haksizlikbu
    16 Ekim 2017 • 03:40
    Benceher yere guvenlik zabita olursa hic sokak temizlikcisinrfe gerek kalmaz onlar ceza yazarlar ama ilgilenecekler gaytarmicaklar ha
  • nemidegilstkalsn
    16 Ekim 2017 • 08:18
    İnsanları ceza yerine bilinçli bir topluluk oluşturmak daha iyidir derim
  • Alikoc
    16 Ekim 2017 • 10:26
    Ne anlarlar hosaftan
  • Sabahat
    16 Ekim 2017 • 16:05
    Aynı şeyi belediyede yapıyor yukarısoku iynesi caddesinde derenin 2 yanında yol açtı bahçeleri telef etti 1 yıl oldu köprünün başında çocuk parkında çocuklar toz içinde oynuyor biz tozdan bakçeye çıkamıyoruz defalarca belediyeyi bildirdik ses yok yolı yapmadan trafiğe açtılar gidin birde orayı çekin. Açtıkları yolu artık kapatmak zorundayız yaşanmaz halde
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.