VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"YARIN HERKES SKORU KONUŞACAK"

15 Ekim 2017

...................

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Yarın herkes skoru konuşacak. Oynadığımız oyunu konuşmayacaklar. İyi oyun zamanla sonuca yansıyacak. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet oldu. Üzüldük ama futbolda böyle şeyler oluyor” dedi.

Boluspor deplasmanda MKE Ankaragücü’ne 2-0 mağlup olurken, Teknik Direktör Fuat Çapa maçı değerlendirdi.

Çapa, “İlk 25 dakika çok etkili oynadık. Birkaç net pozisyonumuz vardı ama değerlendiremedik. Daha çok kazandıkları topu uzun kullanarak Umut'un fizik kalitesinden ve Kenan ile İlhan'ın çabukluğundan yararlanmak istediler. Ama takım olarak buna iyi gayret gösterdik. Hiç pozisyon olmayacak şekilde soyunma odasına 1-0 gittik. Golü atamadığınız zaman rakibin direnci artıyor. Hamle yapmaya çalıştık, ama hamleler de beklediğimiz gibiydi. Çünkü sakatlıktan dönen yeni oyuncularımız vardı. Belki bir şey yaparlar diye o hamleleri yaptık. Oyun olarak gayet iyiydi. Ama sonuç olarak elimizde bir şey yok. Yarın herkes skoru konuşacak. Oynadığımız oyunu konuşmayacaklar. İyi oyun zamanla sonuca yansıyacak. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet oldu. Üzüldük ama futbolda böyle şeyler oluyor" ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış
  • Ugurzhorasan
    16 Ekim 2017 • 05:26
    BİRAN ÖNCE AYRIL VE EVİNE GİT DAHA FAZLA MİLLETİN CANINI YAKMA GİTTİKCE BATIYORSUN EN İYİSİ BİRAN ÖNCE İSTİFANI VER VE AYRIL EN HAYIRLISI BU OLACAKTIR SEVGİLER
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.