VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"21. YÜZYIL BİZİM YÜZYILIMIZ OLACAK"

13 Ekim 2017

.........................

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan, "21'inci Yüzyıl, inanın bizim yüzyılımız olacak. Bundan hiç şüphem yok. Dünyanın bugünkü bu çalkantıları, inşallah çok kutlu doğumlara haberci" dedi.

TÜGVA Bolu İl Hizmet binası, törenle açıldı. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile birlikte Vali Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Seben Belediye Başkanı Ak Partili Süleyman Özbağ, Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet katıldı.

“21. YÜZYIL BİZİM YÜZYILIMIZ OLACAK”

Törende konuşan Erdoğan, 21'inci yüzyılın Türkiye'nin yüzyılı olacağını ifade etti. Bilal Erdoğan, "21'inci Yüzyıl inanın bizim yüzyılımız olacak. Bundan benim hiç şüphem yok. Sizin de olmasın. Dünyanın bugünkü bu çalkantıları inşallah çok kutlu doğumlara haberci. Ben böyle düşünüyorum. Çünkü bu millet 15 Temmuz'da Çanakkale ruhunun bitmediğini ispat etti. Dünya da bunu gördü. Şimdi onun için üstümüze gelecekler. Ama bu millet nasıl bin yılı aşkın bağımsızlığını kimseye teslim etmediyse, bugün de yarın da teslim etmez" diye konuştu.

Konuşmaların ardından TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet tarafından Bilal Erdoğan'a halı, kilim ve süs amaçlı olarak kullanılan pösteki hediye edildi. Bilal Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra kurdele keserek binanın açılışını yaptı.

  • "21. YÜZYIL BİZİM YÜZYILIMIZ OLACAK"
  • "21. YÜZYIL BİZİM YÜZYILIMIZ OLACAK"
1 yorum yapılmış
  • karalokler
    14 Ekim 2017 • 10:53
    Her gün çuvalla para ödediğimiz köprüleri yapanların olmasın?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.