VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 13 EKİM CUMA

13 Ekim 2017

.......................

1-Mengen ilçesi Gökcesu beldesi Kayışlar köyü halkından, Sakine ÇETİN'in eşi, Handan ve Eyüp ÇETİN'in babaları, Vedat ve Talat ÇETİN'in kardeşi, Orhan CENGİZ ve Nadir ÇETİN'in amcaları; Nazif Çetin hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Mengen Gökcesu Kayışlar köyü camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Seben ilçesi Kızık köyü halkından, Cemile MİNİ'nin eşi, Belediye çalışanı Hakan MİNİ ve Serkan MİNİ'nin babaları, (merhum) Ferat MİNİ'nin kardeşi, Erdal MİNİ, Serdal KAYRANCIOĞLU ve Selma KESKİN'in amcaları; Şerafettin Mini hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Seben ilçesi Kızık köyü Aşağı mahalle camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Örencik köyü halkından, Köroğlu sitesi sakinlerinden, yukarıçarşı esnaflarından (merhum) Salih ve (merhume) Hayriye HOLAT'ın oğlu, Sabriye HOLAT'ın eşi, İbrahim HOLAT'ın abisi; İsmail Holat hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Örencik köyü camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Mudurnu ilçesi, Dereçetinören köyü halkından, (merhum) İhsan TURHAN'ın eşi, 50.yıl okuldan emekli Bahattin TURHAN ve Kıbrıs Gazisi Muhittin TURHAN'ın annesi; İfakat Turhan hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Derecetinören köyü camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.