VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MAHKEME BAŞKANI'NDAN FETÖCÜLERE ÇOK SERT SÖZLER

12 Ekim 2017

.......................

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’ne üye oldukları gerekçesiyle 71 kişi hakkında yapılan yargılamaya Karaçayır Nikah Salonu’nda devam ediliyor. Mahkeme Başkanı Seyfi Han, FETÖ tutuklularının ifadelerine zaman zaman zor sabrederken, dürüst olan sanıklara ise teşekkür etti. Mahkeme Başkanı, Emrah Ulukaya isimli tutuklunun ifadesi sonrasında ise, çok çarpıcı sözlere imza attı.

Önündeki dosyada yer alan delillere rağmen akla ve mantığa sığmayan yalanlarla savunma yapan sanıkları sabırla dinleyen Bolu Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Seyfi Han, bir sanığın sosyal paylaşım sitesi üzerinden dershanelerin kapatılmasıyla ilgili yaptığı paylaşımı kabul etmesi üzerine kendisine teşekkür etti. Sanıklara elinden geldiğince sabırlı davranan Han, sanıkların yüzüne ‘Göz göre göre yalan söylüyorsunuz’ demek yerine, “Burada samimiyetsizlik var” demekle yetindi. Ancak Seyfi Han’ın ‘Söylediğiniz yalanların bir geçerliliği yok. Dosyanızda yer alan deliller elimde’ demek istemesine rağmen salonda bulunan sanıklar tarafından karşılık bulup bulmayacağı yargılamanın devamında belli olacak. Ayrıca savunmalar alınırken yaşanan elektrik kesintisi kısa süreli salonda hareketlenmeye neden oldu.

PAYLAŞIM YAPTIĞINI İTİRAF ETTİ

Emrah Ulukaya isimli tutuklu öğretmenin eşinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımları kendisinin yaptığını belirterek, “Aynı paylaşımlar benim sosyal medya hesabımda da var. Düşünce özgürlüğü olan bir ülkede yaşıyoruz. Orada düşüncelerimi söylemişim. Bu paylaşımlar bana aittir.” dedi.

“500 İNSANI SORGULADIM, ONLAR KADAR MERT DEĞİLSİNİZ”

Ulukaya’nın bu itirafına teşekkür eden mahkeme başkanı Seyfi Han, “Ben de sizden bunu istiyorum. Yaptıysanız yaptım deyin. Yıllardır bu mesleği yapıyorum. Batman’da da terör hakimliği görevinde bulundum. Binlerce PKK’lı, Hizbullahçı, DHKP/C’li, hatta DAEŞ’linin ifadesini aldım. Orada gördüğüm manzara ile şu anda yaşadığım manzara çok farklı. Onlar mahkemeyi tanımadıklarını söyleseler de ‘Eylemleri ben yaptım’ derler. Ya da ‘mahkemeyi tanımıyoruz ifade vermiyoruz’ derler.  Ama burada 500’den fazla insanı sorguladım. Siz onlar kadar bile mert değilsiniz. Onu bile yapmıyorsunuz. Siz yalan söylüyorsunuz. Burada bir samimiyetsizlik var. Bu kadar açık kimse konuşmuyor.” şeklinde konuştu.

Kaynak.. Hakan Aydın

1 yorum yapılmış
  • EGUVEn
    13 Ekim 2017 • 16:39
    Durustluk onemli tabi durust olmali insan neyi kimden sakliyon allah var kullari bosver
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.