VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KOMANDOLARIMIZ SINIRDA...

8 Ekim 2017

.......................

Çatışmasızlık bölgesi ilan edilen İdlib'de çatışmayı engellemekle görevlendirilen Türk askeri sınırda konuşlandı. Bölgeye Bolu 2. Komando Tugayı'ndan çok sayıda asker sevk edildi. Reyhanlı-İdlib arasındaki Cilvegözü Sınır Kapısı'ndaki hoparlörlerden de İstiklal Marşı'nın yanı sıra Çanakkale türküleri ve çeşitli kahramanlık şiirleri seslendirildi.

Türk ordusu Suriye'nin İdlib kentinde yaşayan 4 milyon insanın umudu oldu. Bolu 2. Komando Tugayı'ndan birlikler Reyhanlı’ya sevk edildi.

Astana'dan sonra bir aydır zırhlı askeri araç ve personel sevkiyatı yapılan Reyhanlı'ya Kayseri 1. Komando Tugayı ve Bolu 2. Komando Tugayı'ndan çok sayıda komando sevk edildi. Geçen hafta tıbbi malzemeleri taşıyan araçlar ile mühimmat yüklü araçların yanı sıra iş makinesi bulunan çok sayıda askeri araç, Cilvegözü Gümrük Kapısı'ndan geçerek Bab-el Hava Sınır Kapıları arasındaki 5 kilometrelik tampon bölgeye yerleşti.

Hoparlörlerden İstiklal Marşı ve Çanakkale Marşı çalındı

Komandoların sınıra ulaşmasının ardından önceki akşam bölgede hareketlilik başladı. Gece de 20 tanklık araç konvoyu Reyhanlı sınırına ulaştı. Son sevkiyatın ardından 500 kişilik Türk birliğin İdlib'teki çatışmazlık bölgesine geçtiği öne sürüldü. Ancak, bu durum resmi olarak doğrulanmadı. Bu arada, Reyhanlı-İdlib arasındaki Cilvegözü Sınır Kapısı'ndaki hoparlörlerden de İstiklal Marşı'nın yanı sıra Çanakkale türküleri ve çeşitli kahramanlık şiirleri seslendirildi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.