VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ZABITADAN KESE KAĞIDI UYARISI

7 Ekim 2017

.......................

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, çevre kirliliğine neden olan ‘çekirdek kabukları’na karşı kese kâğıtlı önlem aldı. Şehrin işlek caddelerini ve parkları dolaşan zabıta ekipleri, çekirdek yiyen vatandaşları kabukları yere atmamaları konusunda uyararak, kese kâğıdı dağıtıyor.

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde cadde, sokak ve parklarda yerlere atılan çekirdek kabukları nedeniyle meydana gelen çevre kirliliğinin önüne geçmek hem de temizlik görevlilerinin işlerini kolaylaştırmak adına sıra dışı bir çalışmaya başlattı.

İlk hedef şehrin işlek cadde ve parkları

İlk etapta 10 bin adet kese kâğıdı yaptıran zabıta müdürlüğü ekipleri, bu kese kâğıtlarını ise İzzet Baysal Caddesi ve Kent Meydanı başta olmak üzere şehrin işlek caddeleri ve parklarında banklarda oturarak çekirdek yiyen vatandaşlara dağıtıyor.

Duyarlılık oluşturulması amaçlanıyor

Kese kâğıtlarını dağıtırken çevre temizliğinin öneminden bahseden zabıta ekipleri, vatandaşları bu konuda daha duyarlı olması için uyarılarda bulunuyor. Ekipler ayrıca, gün içinde yaptıkları devriye görevi esnasında çekirdek yerken gördükleri vatandaşlara kese kâğıtları dağıtarak, zaman içinde toplumsal bir duyarlılığın oluşmasını amaçlıyor.

  • ZABITADAN KESE KAĞIDI UYARISI
  • ZABITADAN KESE KAĞIDI UYARISI
  • ZABITADAN KESE KAĞIDI UYARISI
2 yorum yapılmış
  • FatmaNur
    7 Ekim 2017 • 05:08
    Çok güzel bir uygulama olmuş valla helal olsun
  • MesutGmrah
    9 Ekim 2017 • 04:36
    Güzel düşünülmüş. Ama yeterli değil. Sigara içenler için de benzer uygulama yapılmalı. Çevreyi çekirdek kabuklarını yere atanlardan daha fazla kirlettikleri kesin!!!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.