VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 6 EKİM CUMA

6 Ekim 2017

......................

1-50 Yıl İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Seyban Yahşi’nin Eşi, Derya ve Fulya Yahşi’nin Babası; 50. Yıl İlköğretim Okulu Emekli Beden Eğitimi Öğretmeni; İsmail YAHŞİ Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Camii’nde kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığı’na defnedilecektir.

2-Kozlu köyü halkından Yakup TOPÇU’nun eşi,Necla VARNA,Süheyla ve Sema TOPÇU’nun anneleri,Ünal VARNA’nın kayınvalidesi,Müyesser MERT ve (merhum) Durmuş TÜRK’ün ablaları; Fatma Topçu hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Sağlık mahallesi, Küplüce camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Kozlu köyü mezarlığına defnedilecektir.

3-Tatlar köyü halkından (merhum)Hakkı TEMEL’in eşi,Hakkı TEMEL ve Ayten TEMEL’in anneleri,Fatih,Fuat ve Suat TEMEL’in babaanneleri; Ayşe Temel hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Tatlar köyü camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Seben ilçesi Kuzgölcük köyü halkından Hacer ŞARATAN ve Recai KIRAÇ’ın babaları,Kamil KIRAÇ,Sabire DOĞRUYOL’un abisi,Rabia AKYEL’in kardeşi,Şenol ŞARATAN ve Birol ŞARATAN’ın dedeleri,Orhan ve Metin KIRAÇ’ın amcaları,(merhum) Ferhat DOĞRUYOL ve Aydoğan DOĞRUYOL’un dayıları; Osman Kıraç hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Aktaş mahallesi Burhanbey camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

4-Baltalı köyü halkından Zehra ÖZER’in eşi,Hülya,Derya,Ferhat ve Serhat’ın babaları,Adem ÖZER’in oğlu; Mehmet Ali Özer hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Baltalı köyü camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Kalıcı Konutlar Yaşamkent mahallesi halkından (merhum)Hayrettin ÇETİN’in eşi,Fahrettin ve Bülent ÇETİN’in anneleri; Emel Fatma Çetin hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • nder
    6 Ekim 2017 • 01:44
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.