VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN'DAN ÜLKÜCÜLERE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

3 Ekim 2017

............................

MHP İl Başkanı Adem Evcil, Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül ve yönetim kurulu üyeleri Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Yılmaz, “15 Temmuz gecesi gerçekten çok büyük bir duruş sergilediniz Bolu adına. Size teşekkür ediyorum” dedi.  Adem Evcil ise, ““Bizler Bolu Belediyesi’ni siyaset üstü görüyoruz. Sizler hepimizin Belediye Başkanısınız” diye konuştu.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Teşkilatı tarafından nezaket ziyaretinde bulunuldu.

“ÖZÜ SÖZÜ BİR MERT VE SÖYLEDİĞİNİN ARKASINDA DURAN…”

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 15 Temmuz darbe girişimine karşı sergiledikleri duruş nedeniyle ülkücülere teşekkür etti. Yılmaz, “Siyaset ülkeye hizmet etmek için sadece bir araçtır. Allah hepinizden razı olsun. 15 Temmuz’da yakın ilişkilerimiz oldu, o gece gerçekten şunu canı yürekten ifade edebilirim: AK Parti içerisinde benim için özü sözü bir, mert, söylediğinin arkasında duran sayılı isimlerdensiniz.  O gece gerçekten çok büyük bir duruş sergilediniz Bolu adına. Size teşekkür ediyorum” dedi.

“HEPİMİZİN BELEDİYE BAŞKANISINIZ”

MHP İl Başkanı Adem Evcil ise, “Bizler Bolu Belediyesi’ni siyaset üstü görüyoruz. Sizler hepimizin Belediye Başkanısınız” diye konuştu.

  • BAŞKAN'DAN ÜLKÜCÜLERE ÖVGÜ DOLU SÖZLER
  • BAŞKAN'DAN ÜLKÜCÜLERE ÖVGÜ DOLU SÖZLER
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.