VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"YIL SONU İTİBARIYLA RAHATA ERECEĞİZ"

3 Ekim 2017

........................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bu yıl sonu itibariyle Bolu gelişmiş bir Avrupa ülkesindeki alt yapı problemi neyse o noktaya gelecek. Bundan sonra bir daha kazma yeniden yapma Bolu’da olmayacak. İşte bir şehri bu noktaya getirmenin hazzını ve mutluluğunu ekibimizle beraber yaşıyoruz. Bu bir ekip çalışmasıdır. Bu bir Alaaddin Yılmaz çalışması değildir” dedi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bolu halkının yaşayabileceği en modern kenti oluşturmak için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Bu yıl sonu itibariyle Bolu gelişmiş bir Avrupa ülkesindeki alt yapı problemi neyse o noktaya gelecek. Bundan sonra bir daha kazma yeniden yapma Bolu’da olmayacak. İşte bir şehri bu noktaya getirmenin hazzını ve mutluluğunu ekibimizle beraber yaşıyoruz. Bu bir ekip çalışmasıdır. Bu bir Alaaddin Yılmaz çalışması değildir. İşçisinden, memurundan, mühendisinden Başkan Yardımcılarına kadar komple bir belediye çalışmalarıdır. Allah’a binlerce şükür ki, Bolu halkı da bu konudaki desteği bize sonuna kadar vermiştir. Bizde Bolu halkının yaşayabileceği en modern kenti oluşturmak için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Eksiklerimiz konusunda uyarmanızı ve akla ihtiyacımız olduğunda herkesin aklının doğru aklı kullanmak için güç sarf edeceğimizi de ifade ediyorum” diye konuştu.

 “BİLİYORUZ BOLU HALKINI BEZDİRDİK”

“3 yıldır hep alt yapı ile uğraşıyoruz. İllallah dedik, biliyoruz bezdirdik Bolu halkını. Ama ne yaptığını bilen bir belediye olarak çalıştığımızın farkında olduğu için Bolu halkı bizi destekledi. Yaşlı bir adama sorduğunuz aman belediyelerle ilgili kanaati her belediye gelir kazar, kaldırır, döşer ondan sonra öteki gelir tekrar kazar, döşer yani hayat böyle sürer.”

Kaynak - Köroğlu Gazetesi

7 yorum yapılmış
  • Krolu
    3 Ekim 2017 • 23:49
    Bezdik başkan bezdik dilimizde tüy kalmadı alt yapı çalışması diye diye bi sokagı bir ayda 3 kere yapıp bozdun çocuk oyuncağı ettiniz istediğiniz gibi yapıp bozuyorsunuz şu caddeye o kadar uğraştınız bu muydu yani bu kadar basit biley için senelerdir uğraşıyorsun
  • Kzgn
    4 Ekim 2017 • 08:33
    Unutmadan !! Sadece şunu sorayım; Allah aşkına okulların açılmasına 1 hafta kala neden başlar çalışmalar 2 senedir gözlemliyorum okullar açılmaya 1hafta kala yollar kapanıp çalışmalar başlıyor??Bunun bi çözümü yok mu?
  • Kzgnltisiminemnhasr
    4 Ekim 2017 • 08:22
    Başkanım sizin çalışmanız olmayan karayolu çalışmasında dahi millet size kızıyordu.anlatmaya çalıştım bu belediye çalışması değil desemde..Her seferinde ben anlamam başkan tedbirini almadı diye tepki verdi!!Yani bu büyük bi sorumluluk bu sorumluluğu milletimiz sizden bildiği için gerekli açıklamayı yapmadığınız için size kızgınım!!!Ayrıca ışıklardan hastaneye giderken yoldan sağa dönüp orman parkına giden o yolu 2 sene de 5 kez yap boz yapmanın anl
  • hakkatenbezdirdin
    4 Ekim 2017 • 12:46
    yer altı çöp konteyneri diye diye her çöplüğe döndü kokudan bırak çöp atmayı yaklaşamıyoruz..hiç gereği olmayan yerdeki yolları bölmeler.. saçma sapan kavşaklar..yap boz yap boz..bakalım bu işin sonunda ne çıkacak..
  • karalokler
    5 Ekim 2017 • 10:57
    Yapılan şey sadece boz,yap.Olmadı bi daha.Gene olmadı hadi bi daha.Tutarsız,anlamsız,plansız.
  • Bolulu
    6 Ekim 2017 • 10:08
    Tokiyi kaz duzelt sonra tekrar kaz bir sene olacak bitiremediniz millet isyanda
  • Belediye
    6 Ekim 2017 • 11:16
    Ne gelmez yıl sonuymuş 12 yıldır boluyu yıkıp yeniden yapsaydınız biterdi muhakkak.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.