VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İKİ KADINDA FRENGİ HASTALIĞI ÇIKTI

3 Ekim 2017

....................

Düzce ve Bolu çevresinde fuhuş yaptıkları gerekçesi ile gözaltına alınan yabancı uyruklu iki kadında frengi hastalığı tespit edildi. Kadınlarla ilişki yaşayan kişi ya da kişilerin sağlık merkezlerine başvurmalarının faydalı olacağı ifade edildi.

21 Eylül’de Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği tarafından düzenlenen operasyonda fuhuş yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan Gürcistan uyruklu iki kadında yapılan sağlık kontrolleri sonucunda frengi tespit edildi. Düzce’de Kiremitocağı Mahallesi’nde bulunan iki katlı evde fuhuş yapıldığı şeklinde 112 hattına gelen bir ihbarı değerlendiren Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Masası ekipleri ihbar edilen adrese Cumhuriyet başsavcılığı talimatı ile baskın yapmıştı.

İLİŞKİYE GİRENLER UYARILDI

Baskında fuhuş yaptıkları belirlenen Gürcistan Uyruklu M.T. ve E.E. isimli kadınlar ile fuhuşa aracılık yaptığı tespit edilen S.Ö. ve A.B. yakalanarak gözaltına alınmıştı. Şahısların İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edilerek sınır dışı edilmesinin ardından frengi hastalığı taşıyan kadınlarla ilişkiye giren erkeklerin sağlık kuruluşlarına başvurmaları istendi.

2 yorum yapılmış
  • kadirylmaz
    3 Ekim 2017 • 08:28
    iyi hoş yakalamışınız şimdi bu kadınlara giden abazalar nası olacak da tanıyacaklar yüzünü göstereydiniz iyiymiş ama .......??????
  • Alisya
    19 Mart 2018 • 13:02
    O abazalardan biride sen olmayasın gadir???
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.