VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

8 BELEDİYEYE FETÖ OPERASYONU

3 Ekim 2017

........................

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında Düzce’nin de olduğu İstanbul merkezli toplam 8 ilde eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi. Operasyonun belediyelerde çalışan ve daha önce ihraç olan şahıslara yönelik yapıldığı belirtildi..

FETÖ/PDY’ye yönelik soruşturma kapsamında, İstanbul merkezli; Bursa, Düzce, Kocaeli, Niğde, Sakarya, Şanlıurfa ve Rize illeri olmak üzere toplam 8 ilde eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde FETÖ/PDY terör örgütünün haberleşme ağı olan Bylock kullanıcıları oldukları tespit edilen kişilere yönelik operasyon düzenledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 18 ilçe belediyesinde daha önce çalışıp ihraç edilen 112 şahısın yakalanmasına yönelik İstanbul merkezli Bursa, Düzce, Kocaeli, Niğde, Sakarya, Şanlıurfa, Rize olmak üzere 8 ilde yapılan operasyonda 61 şahıs yakalandı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital malzemeye el konulurken, polis firari şahısların yakalanmalarına yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.