VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇAKICI FETÖ'CÜLERİ SAVUNUYOR DİYE AVUKATINI KOVDU

3 Ekim 2017

.........................

Kırıkkale T tipi Cezaevi'nde bulunan ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı avukatı Saadettin Köse'yi FETÖ'cülerin avukatlığını yaptığı gerekçesi ile azlettiğini açıkladı.

Alaattin Çakıcı yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi…

“ONU AZLEDİYORUM”

“Dört yıl evvel vasim tarafından avukatlarından biri tayin edilen Saadettin Köse Kırıkkale F tipinde İki ay avukatlığını yapmıştır. Üç ayda Tekirdağ'da avukatlığımı yapmıştır. 3.5 sene Sonra Keskin T Tipi cezaevine geldikten sonra ilk defa burada gördüm. Burada arada bir avukat görüşüme geldi. Daha sonra diğer avukatlarım tarafından Sincan'daki FETÖ'cülerin bazılarının avukatlığını aldığını Urfa, Muş, Van, Samsun illerinde FETÖ'cülerin avukatlığını alan vatan haini insanın savunma hakkı evrensel hukukta vardır. “Ona devlet düşmanı yaftası yemiş birinin avukatlığını almak benim ölçülerime göre ihanete ortak olmaktır. O nedenle kendisini azlediyorum.”

“AVUKATLIĞINI YAPMAK ORTAK OLMAKTIR”

“Evet evrensel hukukta roma hukukundan günümüze kadar savunma hakkı güven altına almıştır. Bir insan ceza almadığı sürece suçlu değildir diyor evrensel hukuk ama 15 Temmuz'da ülkeyi kan Gölü'ne çeviren PKK ve ABD ile işbirliği yapan ister devlet memur olsun ister herhangi bir sivil toplum örgütüne mensup vatan haini Hatasını yemiş bir insanın savunmak aynı ideolojiye sahip olmaktır bir de bu adam daha evvelden milliyetçi olduğunu söylüyordu milliyetçilik kavramının ana temeli devletinin bekasına sahip çıkmıştır.”

Bölücü ve vatan haini 15 Temmuzdaki işlediği koysalar her şey vatan için diye vatan sevdalısı merkez bankasındaki paraları bile elinin tersi ile iter. İnsanın kardeşi bile olsa ihaneti bulaşmış olanın savunma hakkını bir milliyetçi değil batı ile işbirliği yapan herhangi bir avukat olabilir saygılarımla arz ederim.

Not: Sayın Başsavcım saydığım illerdeki Sadettin Kösenin avukatlığını yaptığı mahkumlara bakınız FETÖ'cü mü değil mi?" dedi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.