VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY DEDİKODUCULARA ATEŞ PÜSKÜRDÜ...

2 Ekim 2017

.........................

Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in istifasının ardından Bolu’da çıkan dedikodulara yönelik, “AK Parti’yi Bolu’da kimseye dizayn ettirmem, Net söylüyorum, çakallara bu kapıda ekmek yoktur” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in istfasının ardından Başkan Alaaddin Yılmaz’ın görevden alınacağına dair ortaya atılan dedikodulara ateş püskürdü.

BAŞKAN YILMAZ GÖREVİNİN BAŞINDADIR

Bolu’da da kendisi ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz üzerine dedikodu mekanizmasının işletilmeye çalışıldığını belirten Doğanay, “Bu konuda Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, görevden alındı, alınacak gibi söylentiler var. Aynı şekilde şahsımla alakalı da bir çok söylenti içinde bulunan insanlar var. AK Parti İl Başkanı olarak şunu net bir şekilde ifade etmek istiyorum, Bolu Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’la alakalı hiçbir dedikodu, hiçbir haber yoktur. Bunlar genel merkez nezdin de de yoktur. Çünkü böyle bir şey olsa, AK Parti İl Başkanı sıfatıyla, ben bu konulardan haberdar olurum. 3 dönemdir Bolu Belediye Başkanlığını yapan Alaaddin Yılmaz, AK Parti İl Başkanlığının Kurucu İl Başkanı Alaaddin Yılmaz, dün olduğu gibi bugün de görevinin başındadır” dedi.

 

ÇAKALLARA PAPUÇ BIRAKMAM

Ak Parti’yi Bolu yerelinde dizayn etmeye çalışan çakallara papuç bırakmayağın söyleyen Nurettin Doğanay şunları kaydetti:

Bu süreç içinde böyle bulanık havayı sevenler, sisli havayı sevenler, bu sisli havalarda kendisine malzeme çıkartmak isteyenler, AK Parti’yi Bolu yerelinde dizayn etmeye çalışan çakallar var. AK Parti’yi Bolu yerelinde dizayn etmek isteyen çakalların hiçbirine pabuç bırakmam. Bu belediye başkanım adına da olur, bu herkes adına da olur. Onlara da buradan sesleniyorum. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz görevinin başındadır. Görevinin başında da olmaya devam edecektir. Dolayısıyla onlara buradan ekmek yok.”

Kaynak: Köroğlu Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.