VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FETÖ DAVASINDA 4 TAHLİYE

2 Ekim 2017

..................

Bolu’da yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında Mudurnu yapılanmasında oldukları iddiasıyla tutuklanan 5 kişiden 4’ü tahliye edildi.

Bolu’nun Mudurnu İlçesi FETÖ/PDY yapılanması kapsamında haklarında soruşturma açılan 5’i tutuklu 20 sanığın Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ikinci duruşmasında örgütün ilçe imamı olduğu iddia edilen Ahmet Ahmet Çelik dışındaki tutuklu 4 sanık için tahliye kararı verildi.

Soruşturma kapsamında Ahmet Türkan, Serdar Yalçın, Mehmet Kayhan ve Ümmühan Neslihan Çelik tutuklu olarak yargılanırken, Ali Kavalcı, Aysel Türkan, Elif Fatma Yalçın, Fatma Yalçın, Filiz Eser Kayhan, Hayrettin Karataş, Mehmet Özdemir, Mehmet Mustafa Varlık, Mevlüde Yılmaz, Mukaddes Aydın, Necmi Şahin, Osman Karaca, Sadık Kaya, Seyit Çalı ve Züleyha Durhan’ın tutuksuz olarak yargılanmalarına devam edilecek. İfadesi alınmayan Seyit Çalı için ise yakalama kararı çıkarıldı.

Ayrıca, ikinci duruşmada haklarında tahliye kararı verilen sanıklar için adli kontrol tedbiri uygulanmasına karar verildi.

Kaynak: Bolu Takip Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.