VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

2 Ekim 2017

..................

Bolu’nun sevilen isimlerinden eski avukatlardan ve 6. Noter Şirzat Kubilay, sevenlerinin ve dostlarının gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Şirzat Kubilay’ın uzun süredir kalp piliyle yaşadığı ve kalp nakli için beklediği öğrenildi. Kubilay’ın uygun kalp bulunamadan hayatını kaybetmesi Bolu’yu yasa boğdu. Eşini genç yaşta kaybeden avukat Fatma Kubilay ise cenazede ayakta durmakta zorluk çekti.

Bolu Barosunda yılarca avukatlık yaptıktan sonra Bolu 6. Noteri olarak iş hayatını devam ederken 54 yaşında yaşama gözlerini, yuman Şirzat Kubilay bugün Siteler Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından Şehitler Mezarlığı’na defnedildi.

YÜZLERCE KİŞİ KATILDI

Cenazeye AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman, Bolu Barosu Başkanı Ferit Atalay, Baro avukatları, CHP İl Başkanı Kazım Karsu, MHP İl Başkanı Adem Evcil katıldı. Bolu Barosu avukatlarından, Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Avukat Fatma Kubilay’ın eşi olan Şirzat Kubilay’ın naaşı ilk önce Bolu Adliyesine getirildi. Burada düzenlenen törende Adliye personelinden helallik alındıktan sonra, yüzlerce vatandaşın katıldığı Siteler Camindeki cenaze namazının ardından Kubilay şehitlik mezarlığına defnedildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.